Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs i-a supărat pe catalani: ”Meciul a fost distrus de arbitrul român!”

Istvan Kovacs i-a supărat pe catalani: ”Meciul a fost distrus de arbitrul român!”
Comentarii

Echipele Paris Saint-Germain şi Borussia Dortmund s-au calificat, marţi, în semifinalele Ligii Campionilor, după ce au eliminat formaţiile FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid. PSG s-a impus, scor 4-1, iar Borussia cu 4-2.

Istvan Kovacs, în prim-plan în Champions League: 3 cartonaşe roşii împotriva Barcelonei şi penalty pentru PSG!

Istvan Kovacs a avut parte de un meci tensionat în sferturile Ligii Campionilor. Românul a fost delegat la centru la partida dintre Barcelona şi PSG şi a avut parte de o partidă dificilă.

Parizienii s-au impus la general cu scorul de 6-4, după ce catalanii au câştigat partida tur, scor 3-2. Istvan Kovacs i-a arătat cartonaşul roşu lui Ronald Araujo în minutul 29, după o intervenţie asupra lui Bradley Barcola, din postură de ultim apărător. Kovacs nu s-a oprit la un singur cartonaş roşu şi l-a trimis chiar pe Xavi în tribună!

În minutul 61, Kovacs a indicat punctul cu var pentru PSG, iar Mbappe a dus scorul la 3-1. Superstarul lui PSG a dus scorul la 4-1 cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar.

Presa catalană l-a distrus pe arbitrul român pentru deciziile luate în timpul meciului.

"Barcelona s-a prăbuşit după ce a fost lăsată în 10 după doar jumătate de oră, după o eliminare severă a fundaşului central uruguayan. Echipa lui Xavi a fost învinsă şi eliminată, după ce PSG a forţat, dar şi după anumite greşeli comise. Cancelo a fost naiv şi a provocat un penalty, care a dus scorul la 1-3.

Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după un retur marcat de eliminarea lui Araujo, după doar 29 de minute. Decizia centralului a fost cel puţin severă. Kovacs a văzut cum Araujo l-a tras şi/sau împins pe Barcola, care a căzut. Centralul a fluierat şi l-a eliminat pe Araujo.

Pe reluări se poate observa cum Araujo pune mâna pe umărul adversarului, care cade, după ce simte contactul. A fost la latitidunea arbitrului să decidă dacă a fost fault de eliminare, dar e clar că VAR-ul nu a intervenit pentru a-l corecta.", au mai notat jurnaliştii catalani.

"Cartonaşul roşu primit de Araujo a fost începutul sfârşitului pentru Barcelona, de la care au mai fost eliminaţi Xavi şi De la Fuente. De acolo, a fost alt meci: PSG a simţit miros de sânge şi nu a avut milă.

S-a terminat! Barcelona a fost eliminată din Liga Campionilor, într-un mod dur şi greu de tolerat. Totul s-a stricat din minutul 29, când Araujo a fost eliminat. A urmat alt meci, Barcelona a rămas descoperită, iar francezii au simţit miros de sânge.

Meciul a fost distrus de arbitrul român Istvan Kovacs, care i-a eliminat şi pe Xavi şi pe De la Fuente, antrenorul cu portarii, pentru proteste. Românul i-a sancţionat pe catalani şi cu un penalty, care a însemnat lovitura de graţie. ", au mai scris jurnalitştii de la Sport.

Afla mai multe despre: istvan kovacsbarcelonapsg 

viewscnt
Articole similare