You are here:

Istvan Kovacs, ”ignorat” de UEFA după Cehia - Turcia! Nu a primit meci nici în sferturile EURO 2024

Istvan Kovacs, ”ignorat” de UEFA după Cehia - Turcia! Nu a primit meci nici în sferturile EURO 2024

EURO

Comentarii

Istvan Kovacs (39 de ani) este ”ignorat” de UEFA după meciul Cehia - Turcia.

Istvan Kovacs nu a fost delegat de UEFA nici în sferturile EURO 2024 

Istvan Kovacs a avut parte de un meci de pomină la EURO 2024, Cehia - Turcia 1-2, în care a stabilit un nou record de cartonaşe arătate la Campionatul European. După acel meci, Kovacs nu a mai primit partide la EURO.

  • Centralul din Carei a acordat 17 cartonaşe galbene şi două roşii stabilind, cel mai probabil, un record pentru acest turneu final. 

Aşa cum se poate observa chiar de azi, pe site-ul UEFA, au apărut toţi cei patru arbitri care au primit meciuri în sferturi, după cum urmează, iar Kovacs nu a fost menţionat: 

  • Spania - Germania, 5 iulie - Anthony Taylor (Anglia)
  • Portugalia - Franţa, 5 iulie - Michael Oliver (Anglia) 
  • Anglia - Elveţia, 6 iulie - Daniele Orsato (Italia) 
  • Olanda - Turcia, 6 iulie - Clement Turpin (Franţa) 

Reacţii nervoase ale cehilor: "Istvan Kovacs a vrut să fie omul meciului. Un arbitru bun e cel care nu se vede!"

"Este o treabă bună că acum doar căpitanii pot discuta cu arbitrii, însă am vorbit şi cu căpitanul Turciei şi amândoi am fost de acord că acest arbitru a fost atât de arogant încât nu a vrut să discute cu căpitanii. Un arbitru bun e cel care nu se vede. Cel din seara asta a vrut să fie omul meciului, ceea ce e regretabil. E păcat, însă nu a fost vorba doar despre asta", a spus Tomas Soucek.

Nici Bogdan Bogdan Cosmescu nu a avut milă de Kovacs şi este de părere că atitudinea sta este principalul motiv pentru care jucătorii din cele două tabere au fost deosebit de nervoşi.

”A reuşit să fie cel mai important om al turneului Istvan Kovacs. Nu ştiu cum reuşeşte să rămână la nivelul ăsta. El nu ştie să arbitreze. Are o singură problemă, nu ştie să arbitreze, în rest este OK. Ce gesturi, ce arogant...

A avut noroc că cehii sunt nişte oameni serioşi, Dacă era Albania, sau Serbia, atunci era prăpăd. Să reuşeşti să dai 17 galbene şi două roşii într-un turneu cu un singur roşu până acum.. Eşti un campion în stare pură. Meriţi finala! Ghinionul lui este că o să fim noi în finală. Problema este că el a reuşit să ajungă la acest nivel fără să aibă calităţile necesare. Nu are tact, nu are nimic. Are gesturile alea de îţi vine să îl omori

Atitudinea lui produce iritare. Îi enervează pe jucători. Oamenii sunt sub tensiune”, a spus Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: istvan kovacseurouefa 

viewscnt
Articole similare