Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, în prim-planul unui scandal european. De ce a fost acuzat centralul român

Istvan Kovacs, în prim-planul unui scandal european. De ce a fost acuzat centralul român
Comentarii

Istvan Kovacs a fost reclamat la UEFA în urma unui scandal european.

Arbitrul român a stat la centrul partidei Levski – Hamrun, în manşa secundă a turului trei preliminar din UEFA Europa Conference League. Arbitrul a avut probleme şi după derby-ul Craiovei, iar acum este implicat într-un scandal european. 

Levski a fost favorită după ce s-a impus în turul din deplasare cu 1-0. Echipa din Malta a marcat în Bulgaria golul de 1-0 în minutul 78. Meciul se îndrepta către prelungiri, iar Levski a marcat în minutul 90+1. 

Echipa din Malta a încercat să profite de ultimele minute ale jocului şi a repus mingea de la mijloc. În acel moment, unul dintre jucători se afla deja în jumătatea adversă şi a furat startul. Atacantul Dodo a făcut un gest interzis prin regulament. 

Brigada românului nu a sesizat acest lucru, mingea a ajuns repede la Dodo, cel care a pasat decisiv către Camenzuli, iar acesta a făcut ca scorul să fie 2-1, pentru Hamrun, iar partida a mers în prelungiri.

Meciul a ajuns la loviturile de departajare, iar echipa din Malta a dat lovitura şi s-a impus cu 4-1. 

Bulgarii s-au enervat pe arbitrajul românului şi au făcut reclamaţie la UEFA. Ei solicită rejucarea partidei şi susţin că faza care a rămas neobservată de arbitrul român a cântărit decisiv în eliminarea echipei din Bulgaria. 

De ce a fost acuzat centralul român

”Vă informăm că vineri, 12 august, în termenul de 24 de ore, o echipă aflată sub conducerea directorului executiv Ivaylo Ivkov a depus un protest la UEFA solicitarea reluării meciului cu Hamrun, după o analiză atentă a cazului.

Au fost prezentate dovezile necesare privind o încălcare gravă a regulilor, comisă de arbitrul principal şi asistenţii săi, care a influenţat rezultatul meciului. Cazul urmează să fie examinat de urgenţă de către Comitetul de Etică şi Disciplină al UEFA”, a comunicat clubul Levski, potrivit sportal.bg 

Afla mai multe despre: istvan kovacs-conferenece league-bulgaria 

viewscnt
Articole similare