Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs, la masa bogaţilor! Arbitrul român a fost delegat în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la meciul Manchester City - Atletico Madrid

Istvan Kovacs, la masa bogaţilor! Arbitrul român a fost delegat în premieră în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, la meciul Manchester City - Atletico Madrid
Comentarii

UEFA l-a delegat pe arbitrul Istvan Kovacs să conducă la centru meciul de pe Etihad Stadium, dintre Manchester City şi Atletico Madrid, contând pentru manşa I a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

El va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, precum şi de rezerva Marco Di Bello din Italia. Tot italieni vor fi şi în camera VAR, Paolo Valeri şi Massimiliano Irrati.

Acesta va fi al zecelea său meci în Liga Campionilor, primul în faza sferturilor de finală ale competiţiei, cea mai înaltă atinsă de el până acum.

Până în prezent, el a arbitrat meciuri din faza grupelor şi, sezonul trecut, partida Bayern Munchen - Lazio, scor 2-1, în optimile de finală.

Meciul City - Atletico va avea loc marţi, de la ora 22.00. Returul este programat la 13 aprilie. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în direct pe Orange Sport şi în format video-text pe orangesport.ro

"Mi s-a spus în cască asta chiar în timpul meciului" Momentul în care Istvan Kovacs a fost copleşit de presiune

"Sunt relaxat, pot să spun asta pentru că în cască, când ai luat o decizie ţi se spune dacă ai luat sau nu ai luat decizia bună şi automat presiunea asta ce era înainte.... vă dau un exemplu dacă se greşea în minutul 10 duceai această presiune până în min 90 cu tine. Simţi pe terenul de joc când ceva nu este în regulă şi atunci duci această presiune cu tine mai mai departe", a declarat Istvan Kovacs pentru orangesport.ro.

Afla mai multe despre: ucl-istvan kovacs-atletico united 

viewscnt
Articole similare