Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs nu a dat un penalty pentru FCSB în derby-ul din Bănie. Zotta: "E eroare. Se uită fix la ei" | EXCLUSIV

Istvan Kovacs nu a dat un penalty pentru FCSB în derby-ul din Bănie. Zotta: "E eroare. Se uită fix la ei" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a fost privată de un penalty în meciul cu U Craiova, victoria obţinută de roş-albaştri cu 1-0 în Bănie, care o menţine în cursa de urmărire a liderului CFR Cluj. Constantin Zotta, expertul Orange Sport, a spus că FCSB trebuia să primească un penalty pe care Istvan Kovacs nu l-a acordat.

În prima repriză, în urma unui duel între Marius Constantin şi Ianis Stoica, FCSB trebuia să primescă un penalty, pe care Istvan Kovacs nu l-a acordat şi a comis o eroare, consideră Constantin Zotta.

Istvan Kovacs nu a dat un penalty pentru FCSB în derby-ul din Bănie. Zotta: "E eroare. Se uită fix la ei" | EXCLUSIV

FCSB s-a impus in-etremix împotriva Craiovei, 1-0 în Bănie, şi continuă să o urmărească pe CFR Cluj în speranţa ca va juca - în ultima etapă - cu titlul pe masă pe teren propriu contra campioanei României. În meciul cu oltenii, FCSB a fost privată de o lovitură de la 11 metri, pe care Istvan Kovacs nu a acordat-o deşi era aproape de fază.

În finalul primei reprize, Marius Constantin l-a tras şi l-a dărâmat pe Ianis Stoica în careu, într-un duel pentru minge. Istvan Kovacs era aproape de fază, dar a lăsat jocul să continue. Prezent în studioul Orange Sport după meci, Constantin Zotta e de părere că trebuia acordat penalty pentru FCSB, iar Istvan Kovacs a greşit că nu a dat.

"Arbitrul se uită fix la ei. Stoica trece de Marius Constantin, iar Marius îl trage de tricou. Stoica, în încercare de a pleca, îl trage pe Marius jos. E ţinere. Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty pentru FCSB. Penalty-ul e evident. E eroare!", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

FCSB - CFR Cluj, cu titlul pe masă în utlima etapă a play-off-ului Ligii 1?

Cu două etape înainte de finalul campionatului, FCSB şi CFR Cluj sunt despărţite de două puncte în clasament şi au meci direct în ultima rundă din play-off. Dacă această distanţă se va menţine şi după meciurle cu FC Voluntari, respectiv U Craiova, atunci cele două formaţii se vor duela cu titlul pe masă, în Ghencea sau la Buzău.

În acest moment, CFR Cluj e lider în clasamentul Ligii 1, cu 54 de puncte, în timp ce FCSB e pe locul doi, cu 52 de puncte.

Afla mai multe despre: zottaeroarekovacspenaltyfcsb 

viewscnt
Articole similare