Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs nu a scăpat nici de criticile lui Victor Piţurcă: "E o greşeală destul de mare". Ce l-a nemulţumit pe "Piţi"

Istvan Kovacs nu a scăpat nici de criticile lui Victor Piţurcă: "E o greşeală destul de mare". Ce l-a nemulţumit pe "Piţi"
Comentarii

Istvan Kovacs este "lovit" din toate părţile după meciul dintre U Craiova şi FCSB, iar acum a venit şi rândul antrenorului oltenilor să îl ia în colimator pe "fluieraş".

"Piţi" este nemulţumit de Kovacs din cauza faptului că nu a dat penalty pentru Craiova în derby-ul cu FCSB, dar până la urmă i-a găsit circumstanţe atenuante centralului: "După meciul trecut am revăzut şi eu fazele. Am fost întrebat după meci de acea fază, în care trebuia să primim penalti, nu am văzut foarte bine. Aţi văzut toţi că a fost un penalti clar, însă nu o să plângem acum, nu o să facem o tragedie pentru că mai există şi greşeli, dar sper să nu se repete şi conducătorul partidei eu cred că a văzut şi el faza şi şi-a dat seama că a greşit şi e o greşeală destul de mare şi ar trebui puţin să se gândească, să analizeze, pentru că atunci când arbitrezi în faţa a 30.000 de oameni şi faci o asemena greşeală, totuşi ea va rămâne. Alte faulturi care s-au derulat la mijlocul terenului le-a dat, însă acel fault clar nu l-a dat. De ce, nu ştiu? Poate din cauza presiunii dinaintea meciului, dar el este un arbitru foarte bun şi trebuia să dicteze atunci penalti", a spus antrenorul într-o conferinţă de presă. 

Craiova a fost învinsă de FCSB, 0-1, pe teren propriu, chiar la primul meci la care fostul selecţioner a stat pe banca tehnică. 

Afla mai multe despre: piturcaistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare