You are here:

Istvan Kovacs nu are linişte după CFR - U Craiova 1948: ”A încercat să ajute o echipă, dar mai mult rău le-a făcut” | EXCLUSIV

Istvan Kovacs nu are linişte după CFR - U Craiova 1948: ”A încercat să ajute o echipă, dar mai mult rău le-a făcut” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Istvan Kovacs i-a scos din minţi pe olteni, la partida dintre CFR şi U Craiova 1948.

U Craiova 1948 a ratat şansa calificării în Conference League, după meciul pierdut în Gruia contra CFR-ului, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Kolinger în minutul şapte la primei reprize de prelungire.

Centralul partidei a rupt echilibrul jocului în minutul 68, atunci când i-a acordat uşor al doilea galben lui Juan Bauza. Până la finalul celor 120 de minute, echipa pregătită de Nicolo Napoli a rămas cu opt jucători de câmp pe gazon, după ce Huyghebaert a fost eliminat direct. 

Istvan Kovacs, criticat dur după prestaţia din CFR - U Craiova 1948: ”A încercat să ajute o echipă, dar mai mult rău le-a făcut” | EXCLUSIV

Oltenii au considerat că Istvan Kovacs a arbitrat într-o singură direcţie, cea a ardelenilor, şi l-au catalogat pe „centralul” din Carei drept un „killer” al arbitrajului. 

Dumitru Dragomir a urmărit partida şi a comentat prestaţia lui Kovacs. 

”Evident ca a avut o presiune pe umerii lui, dar pe viitor ii recomanda să încerce să nu mai aibă astfel de presiuni. A încercat să ajute o echipă, dar mai mult le-a făcut rău”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Vlad Achim l-a făcut praf pe Istvan Kovacs. ”Măcel! Nu am fost lăsaţi să ajungem în cupele europene”

”A început exact cum ne aşteptam, faulturi încontinuu pentru ei, nu voia să ne dea cornere... Când a văzut că nu poate să ne potolească nici aşa, a dat drumul la artileria grea, roşu, penalty nearcordat, l-a oprit pe Ganea din drumul spre poartă. Totul numai pe invers cu scopul ştiut doar de dansul.

Bineînţeles, nu îl uităm nici pe domnul Chivultete dar a trecut. Ce a fost în seara asta, măcel. Nu am avut nicio şansă. Nu ai cum, atâtea faulturi aiurea acordate. A încercat cu chestii mici şi când a văzut că nu se poate a trecut la lucruri mai mari, pentru că devenise gravă situaţia şi trebuia să ne oprească într-un fel.

Un  sezon cu suişuri, coborâşuri, cu meciuri foarte bune şi cred că acest lucru trebuie să-l ţinem minte. Potenţialul echipei este foarte mare. Nu am fost lăsăţi să ajungem în Europa. Încercăm la anul să nu mai ajungem în situaţia asta. Dacă dăm de dommul Kovacs şi la anul, ne luăm la revedere. În primul rând vrem să nu mai dăm de el”, a declarat Vlad Achim la finalul meciului.

U Craiova 1948 a vrut să scoată echipa de pe teren. ”Ce urmează? Să opreşti un meci?” | EXCLUSIV

 

Afla mai multe despre: istvan kovacsu craiova 1948cfr clujdumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare