Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istvan Kovacs nu stă la discuţii. Mi-a zis direct: ”Hai, valea! Îmi spui tu cum să arbitrez?” | EXCLUSIV

Istvan Kovacs nu stă la discuţii. Mi-a zis direct: ”Hai, valea! Îmi spui tu cum să arbitrez?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Istvan Kovacs (39 de ani) este cel mai controversat personaj din fotbalul românesc, în aceste zile, după scăpările de la CFR Cluj - Petrolul, unde ar fi trebui să acorde cel puţin o lovitură de la 11 metri pentru ploieşteni.

Dincolo de greşelile pe care le face pe gazon, Istvan Kovacs şi-a construit şi o reputaţie de om arogant, care nu acceptă în niciun fel dialogurile cu fotbaliştii.

Istvan Kovacs: ”Îmi spui tu mie cum să arbitrez? Hai, valea

Cel mai evident exemplu este dialogul pe care Istvan Kovacs l-a avut cu Florinel Coman, când centralul îi transmitea pe un ton autoritar: ”Dispari, dispari!”.

  • Nu la fel i s-a adresat şi lui Mario Camora, de la CFR Cluj, într-o discuţie făcută publică de CCA, zilele acestea, pe care îl alintă: ”Camo, Camo!”.

Invitat în studiourile Orange Sport, fostul jucător Florin Lovin a fost de multe ori arbitrat de către Istvan Kovacs şi, deşi era un tip prietenos, tot timpul a avut probleme cu stilul centralul din Carei.

Au fost episoade în care Istvan Kovacs şi-a impus decizia în stilul deja caracteristic, refuzând orice dialog. În schimb, a apelat la expresii pe care arbitrii nu ar trebui să le aibă în vocabularul profesional.

Iată cum a decurs dialogul dintre moderatorul Silviu Tudor Samuilă şi Florin Lovin, în studiourile Orange Sport:

Silviu Tudor Samuilă: ”Cum erai cu Kovacs?

Florin Lovin: ”Cu Kovacs mereu am avut probleme. Şi după ce m-am întors din Germania. Nu ştiu cu colegi de-ai mei, dar cu mine... Deşi eram prieten cu toţi, avea un stil de te enerva din secunda 1.

Una e să fii distant - cum era Alexandru Tudor, care avea un stil, era omul. Kovacs are un stil foarte arogant, dus la extrem.

Ce-mi spui tu mie? Tudor spunea: `Bă, n-a fost, am încheiat discuţia`. Kovacs: `Îmi spui tu mie cum să arbitrez? Hai, valea`. Au fost situaţii. Vorbesc despre ce am păţit eu pe teren.

Sunt chestii care nu dau bine pentru un arbitru. Lui i s-a dus vorba pentru că i se întâmplă.”

Afla mai multe despre: istvan kovacsflorin lovin 

viewscnt
Articole similare