You are here:

Italia a dezamăgit la EURO după ce a fost eliminată de Elveţia. MM Stoica: ”Nu ai cum să te prezinţi în halul ăsta!”

Italia a dezamăgit la EURO după ce a fost eliminată de Elveţia. MM Stoica: ”Nu ai cum să te prezinţi în halul ăsta!”

EURO

Comentarii

Echipa naţională a Elveţiei s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Euro 2024, după ce a învins, la Berlin, scor 2-0, chiar deţinătoarea trofeului, echipa Italiei.

MM Stoica, după ce Italia a pierdut fără drept de apel în faţa Elveţiei 

La Berlin, Donnarumma a salvat la şutul lui Embolo, din minutul 24, dar nu a mai putut face nimic la golul lui Remo Freuler, din minutul 37. Ruben Vargas a pasat în careu prentru Freuler, acesta a şutat, fundaşul italian Mancini a deviat uşor balonul şi elveţienii au deschis scorul. În minutuul 45+1 Donnarumma a intervenit la şutul lui Rieder, respingând în bară, apoi balonul a ieşit în corner.

Imediat după reluare, elveţienii şi-au majorat avantajul, la două goluri, prin golul superb înscris de Vargas, în minutul 46. În minutul 52 Schar a fost aproape de autogol, trimiţând cu capul în bara propriei porţi, iar Scamacca a lovit şi el bara în minutul 75. S-a încheiat 2-0 pentru Elveţia, care păşeşte în sferturi, în timp ce campioana en-titre a Europei a dezamăgit la acest turneu final pe care îl şi părăseşte după optimile de finală.

MM Stoica s-a declarat dezamăgit de naţionala Italiei, care a fost eliminată de la EURO, azi, de Elveţia.

”Nu ai acum sa te prezinţi în halul asta. Nu înţeleg de ce Spaletti nu a făcut ce a făcut Inzaghi, ai multi jucatori de la Inter, joacă sistemul de la Inter etc. Nu am văzut niciodată o Italia mai slaba ca asta. Italia a dominat mereu fotbalul mondial şi când nu a dominat nu s-a făcut de ras. Pai dacă juca aşa România cu Elveţia azi îi distrugeam... E cea mai ruşinoasa prestaţie a Italiei la un turneu final”, a reacţionat MM Stoica la Prima Sport. 

Echipele care au evoluat:

  • ELVEŢIA: Sommer – Schar, Akanji, R. Rodriguez – Aebischer (Steffen 90+2), Freuler, Xhaka, Rieder (Stergiou 72) – Ndoye (Sierro 77), Embolo (Duah 77), Vargas (Zuber 71). SELECŢIONER: Murat Yakin
  • ITALIA: Donnarumma - Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Darmian (Cambiaso 75) – Cristante (L. Pellegrini 75), Fagioli (Frattesi 86), Barella (Retegui 64) - Chiesa, Scamacca, El Shaarawy (Zaccagni 46). SELECŢIONER: Luciano Spalletti

Afla mai multe despre: mm stoicaitaliaeuroelveţia 

viewscnt
Articole similare