You are here:

Italia - Belgia, SuperMeci la Roma! Vezi Cotele pentru derby-ul zilei în Liga Naţiunilor

Italia - Belgia, SuperMeci la Roma! Vezi Cotele pentru derby-ul zilei în Liga Naţiunilor

Pariuri sportive

Comentarii

Derby-ul etapei a treia din Grupa 2 a Ligii A din Liga Naţiunilor le pune faţă în faţă pe Italia şi Belgia, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico din Roma, într-o partidă esenţială pentru lupta la vârf în grupa din care mai fac parte Franţa şi Israel. Squadra Azzurra e lider cu şase puncte, dar "Dracii" lui Tedesco vor victoria care să-i readucă în ecuaţia pentru primul loc.

Streaming, SuperPariuri, BetBuilder şi Cote Mărite pentru Italia - Belgia. Vezi Oferta Superbet şi alege inspirat!

Italia are amintiri plăcute cu Belgia

Propulsată de victoria în faţa Franţei, 3-1, echipa lui Luciano Spalletti a confirmat apoi prin succesul cu Israel (2-1) şi are o şansă importantă la obţinerea unuia dintre cele două locuri care duc în faza eliminatorie din grupa de elită a Ligii Naţiunilor. Cu şase puncte din şase şi un meci în faţa propriilor fani, italienii pot lua o opţiune importantă.

Iar pe stadionul celor de la Lazio şi AS Roma vine o echipă cu care Squadra Azzurra are un palmares pozitiv în ultima perioadă. Italia a învins Belgia la ultimele două ediţii ale Europeanului, trecând de echipa lui De Bruyne şi Hazard în sferturile de finală din 2021, când s-a şi încununat regină continentală, dar şi în ultima confruntare directă, un 2-1 pe teren propriu tot în Liga Naţiunilor. Astfel, gazdele de joi seară sunt creditate cu prima şansă la victorie, cu o cotă de 1.97!

Zi plină în Europa: vezi oferta pentru Liga Naţiunilor şi fii responsabil!

Experienţa lui Spalletti sau entuziasmul lui Tedesco?

În timp ce Luciano Spalletti, unul dintre numele grele ale fotbalului italian în ultimele două decenii, a reuşit să lase în spate un EURO 2024 dezamăgitor, Belgia lui Domenico Tedesco nu pare că şi-a revenit după un turneu final în care schimbul de generaţii nu a funcţionat.

Rămaşi fără Hazard, De Bruyne şi Courtois, trei lideri incontestabili a ceea ce a însemnat Generaţia de Aur a fotbalului din Belgia, "Dracii roşii" continuă căutările şi se bazează pe entuziasmul şi know how-ul lui Domenico Tedesco, un antrenor italian şcolit în Germania, în vârstă de doar 39 de ani, care are misiunea de a reda strălucirea unei formaţii care a promis mult, dar a câştigat puţin.

La polul opus se află Spalletti, un veteran al băncilor tehnice din campionatul italian, câştigător al titlului cu Napoli şi tehnician care a adunat opt trofee de-a lungul carierei de antrenor. Una care a început cu 23 de ani înainte ca rivalul Tedesco să facă primii paşi în lumea antrenoratului!

Afla mai multe despre: liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare