Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italianul Montini a explicat de ce nu a mai ajuns la Dinamo: "Ei s-au orientat către alţi jucători" Declaraţii surprinzătoare după înfrângerea de la Piteşti

Italianul Montini a explicat de ce nu a mai ajuns la Dinamo: "Ei s-au orientat către alţi jucători" Declaraţii surprinzătoare după înfrângerea de la Piteşti

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Argeş a obţinut, vineri, prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VII-a.

Noua achiziţie a Astrei, Mattia Montini a vorbit după meci: "Sincer, mă aşteptam să câştigăm. Dar e clar că trebuie să muncim mai mult pentru a obţine victorii" a mărturisit italianul.

El a explicat şi de ce a vrut să revină în România şi de ce a ales Astra: "Am vrut să revin pentru că m-am simţit excelent aici. Astăzi nu a fost o zi bună pentru noi, nu a fost un start bun nici pentru mine, dar cred că putem recupera. Dinamo s-a orientat către alţi jucători, iar eu sper că ceva se va schimba în bine acolo. Nu vreau să vorbesc mai mult despre Dinamo, sunt la Astra şi vreau să mă concentrez pe ceea ce fac aici. Astra este un club mai mare" a mărturisit fostul golgheter de la Dinamo.

"Ceva nu a mers bine astăzi, dar avem calitate şi potenţial" a mai spus Mattia Montini după înfrângerea de la Piteşti.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Şerban, din penalti, în minutul 69. Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Vladimir Urzică şi Ionel Valentin Dumitru.

Afla mai multe despre: mattia montini 

viewscnt
Articole similare