Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii au decis soarta lui Dennis Man! Suma surprinzătoare de transfer cu care vrea să îl cedeze Parma

Italienii au decis soarta lui Dennis Man! Suma surprinzătoare de transfer cu care vrea să îl cedeze Parma

Stranieri

Comentarii

Dennis Man ar putea să plece de la Parma în această iarnă, iar de internaţionalul român sunt interesate mai multe echipe.

Fotbalistul arădean nu a reuşit să impresioneze la Parma în acest sezon, iar jucătorul român ar putea părăsi echipa din Serie B. Clubul celor doi români se află în al doilea eşalon al fotbalului italian printre echipele care nu se bat la promovare, iar românul ar dori să evolueze din nou în Seria A. 

Acum, conducătorii echipei au decis preţul pentru care sunt dispuşi să se despartă de fotbalistul pentru care au plătit 11 milioane. Potrivit forzaparma.it, 10 milioane de euro este suma pentru Dennis Man. 

Ce a declarat Victor Becali despre Man

”Ştiţi că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situaţia lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluţii. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport.

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 meciuri oficiale şi ar dori să evolueze cât mai mult. În iarna lui 2020, Parma i-a plătit lui Gigi Becali 11 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Dennis Man. 

Afla mai multe despre: dennis man-parma-italia 

viewscnt
Articole similare