Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Italienii au făcut anunţul: "Romario Benzar are bagajele făcute". A fost exclus din lotul pentru meciul cu Bologna

Italienii au făcut anunţul: "Romario Benzar are bagajele făcute". A fost exclus din lotul pentru meciul cu Bologna

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul român Romario Benzar a pierdut definitiv orice şansă să mai evolueze pentru Lecce, după ce a fost achiziţionat fostul fundaş dreapta al celor Internazionale Milano şi Bayer Leverkusen, Giulio Donati.

Directorul Sportiv al celor de la Lecce, Mauro Meluso, a anunţat presa din Peninsulă faptul că Romario Benzar nu mai face parte din lotul de jucători pe care Lecce se va baza duminică, în meciul cu Bologna. Locul internaţionalului român a fost luat de noua achiziţie, italianul Giulio Donati, cel care are şanse foarte mari să fie şi titularizat.

"Fundaşul lateral român are bagajele făcute. A fost exclus de pe lista jucătorilor cu care Liverani va juca contra Bolognei. Locul său a fost luat de Donati", a anunţat leccezionale.it.

Fotbalistul român a reprezentat cel mai costisitor transfer al verii pentru Lecce, care a trimis în conturile celor de la FCSB suma de 2 milioane de euro. Evoluţiile românului nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor fostului fotbalist Fabio Liverani, cel care l-a folosit în Serie A doar în trei partide, acumulând 97 de minute. Benzar a fost folosit titular în meciul de Cupă a Italiei cu SPAL, însă a fost primul înlocuit, în minutul 58, la scorul de 1-4 pentru adversari.

Oficialii lui Lecce îşi dorescă să recupereze o parte din suma de bani investită, vânzându-l la rândul lor pe Romario Benzar în această pauză de iarnă.

  • Cota de piaţă a lui Romario Benzar este 1.8 milioane de euro
  • Fotbalistul născut la Timişoara are 19 meciuri în echipa naţională a României

Afla mai multe despre: fotbalbenzar 

viewscnt
Articole similare