You are here:

”Iţi pare rău că nu ai jucat în România până acum?”. Vlad Dragomir, moment de sinceritate după meciul din Gruia

”Iţi pare rău că nu ai jucat în România până acum?”. Vlad Dragomir, moment de sinceritate după meciul din Gruia
Comentarii

CFR Cluj s-a impus în meciul cu Pafos, 1-0, în turul play-off-ului Conference League.

Formaţia CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa lui Vlad Dragomir, Pafos, în prima manşă a play-off-ului Conference League. Golul a fost marcat de Korenica, în minutul 17.

În minutul 40, de la clujeni a fost eliminat Deac.

Vlad Dragomir, despre ofertele din România

CFR Cluj se luptă pentru accederea în grupele Europa Conference League cu ciprioţii de la Pafos, unde este legitimat şi Vlad Dragomir, fostul jucător al lui Arsenal. 

”Ştiam că o să întâlnim un adversar puternic. Ştiam că este organizat în apărare. Cunoşteam faptul că va fi un meci tare, dar va fi un joc de foc în Cipru.

A fost un sentiment frumos să joc în România. Nu am mai fost de mult timp acasă. Mă bucur că familia şi neamurile au fost la meci. Acum urmează să ne pregătim pentru jocul retur.

Cu siguranţă şi în Cipru sunt jucători foarte buni. In special în zona de atac. Sunt foarte mulţi brazilieni si portughezi în Cipru, pe segmentul ofensiv. Play-off-ul din Cipru, din campionat, e un pic asemănător cu cel de aici. 

(n.r. Iţi pare rău că nu ai jucat în România până acum?) Da, ok. Au fost oferte şi din România. Au fost discuţii în tot timpul ăsta. Am avut oferte şi din altă parte, nu numai din România. Pur şi simplu s-a întâmplat şi am ales să joc în altă parte”, a declarat Vlad Dragomir, la finalul partidei CFR Cluj - Pafos.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vlad Dragomir, potrivit Transfermarkt.

Echipele care au evoluat:

  • CFR Cluj: M. Popa – Mogoş, Boben, Kresic, Camora - Artean, Keita (Djokovic ’87), Tachtsidis (Nkololo ’64) – Deac, Bîrligea (P. Michael ’76), Korenica (Abeid ’87). Antrenor: Dan Petrescu
  • Pafos: Ivusic – Correia (Leo Natel ’80), Luckassen, Goldar, Pileas (Šunjić ’62) – Dragomir, Name (Valakari ’46) – Tankovic, Pepe (Anderson ’46), Bruno (Jajá ’62) – Jairo. Antrenor: Juan Carlos Carcedo

Meciul a fost arbitrat de sârbul Novak Simovic.

Returul va avea loc în data de 29 august, de la ora 20.00, la Limassol.

Afla mai multe despre: vlad dragomirpafoscfr cluj 

viewscnt
Articole similare