Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îţi spun sincer". Daniel Pancu, reacţie "altfel" după victoria obţinută în prelungiri de România U21 contra Finlandei

"Îţi spun sincer". Daniel Pancu, reacţie "altfel" după victoria obţinută în prelungiri de România U21 contra Finlandei

Echipa națională

Comentarii

Daniel Pancu (46 de ani), selecţionerul naţionalei U21 a României, a reacţionat la finalul partidei câştigate în prelungiri de tricolori cu 1-0 împotriva Finlandei, la Sibiu. "Pancone" a analizat la cald meciul în care România U21 a reuşit, în cele din urmă, să se impună.

România U21 a câştigat in-extremis, cu 1-0, împotriva Finlandei U21 în preliminariile EURO 2025, cu un gol marcat în prelungirile partidei jucate la Sibiu. La finalul partidei, Daniel Pancu a avut o reacţie "altfel" în faţa camerelor TV.

Daniel Pancu, reacţie "altfel" după România U21 - Finlanda U21: "Îţi spun sincer"

Într-o analiză la cald a meciului câştigat de tricolori cu 1-0 împotriva Finlandei U21 la Sibiu, Daniel Pancu a spus că, în această dublă, se aştepta ca România să marcheze mai mult, dar şi să primească goluri. În plus, singurul reproş pe care l-a adus Pancu jucătorilor a fost seriozitatea cu care au tratat anumite faze din careul advers.

„Mă aşteptam să marcăm mai multe goluri şi să primim, îţi spun sincer. Nu am primit gol în această dublă, un lucru foarte bun, dacă ţinem cont de faptul că un fundaş central titular e rezervă la Liga 2, lucru pe care puţină lume l-a sesizat. Sunt într-un real progres, echipe care caută să dezvolte, să joace un fotbal modern, de posesie de la portar.

Dacă am fi pierdut acest joc nu aş fi avut nimic de reproşat nimănui, cu excepţia tratării mai cu seriozitate a anumitor faze în careul advers. Cel mai important lucru este că noi ne-am creat aceste situaţii şi ocazii. Rămânem cu amărăciunea mare de tot a primului joc din Albania. Primul joc din noiembrie deja se anunţă o finală.

Un rezultat de egalitate pentru finlandezi pe terenul nostru ar fi însemnat mult. Eu cred că am câştigat absolut meritat, echipa a arătat mult spirit, multă energie, respect faţă de tricoul echipei naţionale. În provincie lumea ne primeşte cu multă căldură, cu entuziasm. Felicitări publicului, a fost fantastic. Fără el nu am fi avut tăria de a lupta până la ultima fază”, a spus Daniel Pancu, conform sport.ro.

România U21 a învins cu 1-0 Finlanda U21 cu un gol marcat în minutul 90+7 de Matei Ilie şi a obţinut a două victorie în dubla din această lună, după ce a învins şi Armenia la Bucureşti, pe stadionul Rapidului.

Afla mai multe despre: daniel pancuromania u21victoriepreliminarii euro 2025 

viewscnt
Articole similare