You are here:

”Iubesc aceşti suporteri” Şumudică, start perfect la Yeni Malatyaspor. Ce a declarat după a doua victorie consecutivă

”Iubesc aceşti suporteri” Şumudică, start perfect la Yeni Malatyaspor. Ce a declarat după a doua victorie consecutivă

Fotbal

Comentarii

Formaţia Yeni Malatyaspor, antrenată de Marius Şumudică, a învins, vineri, cu scorul de 2-1, echipa Altay, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Turciei.

Pentru Malatya au marcat Tetteh '58 şi Buyuk '68. Golul echipei Altay a fost marcat de Bamba în minutul 84 din lovitură de la 11 metri.

La finalul partidei, tehnicianul român s-a declarat fericit pentru echipa sa, dar şi pentru suporterii lui Yeni Malatyaspor: ”Eu nu fac diferenţa între oameni săraci sau bogaţi. Iubesc oamenii şi îi iubesc pe aceşti fani. Am câştigat două meciuri la rând şi sunt foarte fericit pentru jucători, da şi pentru suporteri. Recordurile nu sunt importante. Ceea ce contează este lupta echipei mele şi dezvoltarea clubului” a mărturisit antrenorul român, citat de Ajansspor.com.

Pentru Yeni Malatyaspor a fost al patrulea succes al sezonului în campionat, două dintre ele fiind obţinute în cele două meciuri de când Şumudică a preluat echipa. În runda următoare, Malatyaspor joacă în deplasare la Kasimpasa, formaţie care nu are un start de sezon prea bun. 

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare