Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iubitorii de automobile au avut ce vedea la Sibiu. Transylvania Classic, un nou eveniment reuşit

Iubitorii de automobile au avut ce vedea la Sibiu. Transylvania Classic, un nou eveniment reuşit galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Iubitorii de automobile au avut ce vedea la Sibiu. Spre deosebire de alţi ani, la această ediţie a Transilvania Classic au luat parte o mulţime de maşini electrice.

Oraşul Sibiu a fost, între 10 şi 12 august, punctul de întâlnire al maşinilor clasice şi electrice într-un raliu de regularitate care s-a desfăşurat pe cele mai frumoase drumuri din judeţ.

  • Transylvania Classic 2023 este o competiţie dedicată maşinilor clasice şi electrice susţinută de Orange.

Iubitorii de automobile au avut ce vedea la Sibiu. Spre deosebire de alţi ani, la  această ediţie a Transilvania Classic au luat parte o mulţime de maşini electrice.

În categoria maşinilor clasice vehiculele sunt împărţite pe categoriile B,C,D,E,F,G şi H în funcţie de anul de fabricaţie al maşinii între 1900 şi 1990. De asemenea, există, la fel ca şi la alte mari competiţii internaţionale, categoria Young Timer pentru maşini produse după 1991. La categoria electrice pot participa echipaje cu orice model de maşină electrică, indiferent de anul de fabricaţie, obiectivul principal fiind de a promova acest tip de mobilitate.

Punctul central al evenimentului a fost Piaţa Mică din Sibiu.

”Sunt aşa cum se poate vedea aici nenumărate modele de maşini electrice din toata gama pe care o cunoaştem de pe piaţă, Porsche, Tesla, Renault şi aşa mai departe. Chiar dacă nu au putut să concureze cu maşinile de ultimă generaţie, modelele de epocă au atras toate privirile. O maşină istorică indiferent de ţara de provenienţă reprezintă la bază un bun cultural”, a declarat Alex Filip.

Transilvania Classic a strâns peste 70 de participanţi la a şaptea ediţie din istorie.

”Este raliul pe care-l iubim cel mai mult, este cel mai frumos raliu din ţara!”, a conchis Cosmin Pavel.

Video:

Afla mai multe despre: transylvania classicsibiumaşini electricealex filip 

viewscnt
Articole similare