Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Dumanska: ”Echipa a arătat că creşte de la meci la meci, am încercat să fim unite."

Iulia Dumanska: ”Echipa a arătat că creşte de la meci la meci, am încercat să fim unite."

Sporturi

Comentarii

România a căzut în repriza secundă cu Norvegia şi a pierdut la o diferenţă de 8 goluri după ce la pauză scorul a fost egal.

Naţionala de handbal feminin a României a încheiat, luni, cu o înfrângere grupa D a CE din Danemarca, scor 20-28 (13-13), cu reprezentativa Norvegiei, şi va începe grupa principală II, cu 0 puncte în clasament.

Iulia Dumanska, unul dintre portarii naţionalei la meciul cu Norvegia: ”Echipa a arătat că creşte de la meci la meci, am încercat să fim unite. Am pierdut, dar cu siguranţă am luptat şi o vom face şi în grupa principală. La acest European se poate întâmpla orice. Ştim că vom juca cu Croaţia, cunosc fetele din campionat. Toată lumea va lupta pentru puncte şi am încredere în România. Sigur că mi-aş fi dorit să mergem mai departe cu puncte, dar acum meciul pierdut cu Germania e jucat şi trebuie să nu repetăm acele greşeli”.

La ultima ediţie a Campionatului European, naţionala României s-a clasat pe locul 4, după 20-24 cu Olanda, în finala mică. Chiar înaintea acestei partide, căpitanul naţionalei tricolore, Cristina Neagu, a suferit o ruptură de ligamente în partida cu Ungaria, ratând lupta pentru medalii la CE.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: euro handbal 

viewscnt
Articole similare