Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulia Dumanska, portarul naţionalei de handbal feminin, va juca la Gloria Bistriţa din viitorul sezon

Iulia Dumanska, portarul naţionalei de handbal feminin, va juca la Gloria Bistriţa din viitorul sezon

Handbal

Comentarii

Iulia Dumanska, portarul naţionalei de handbal feminin şi al formaţiei croate Podravka Koprivnica, a anunţat, duminică seară, că va evolua la Gloria Bistriţa din viitorul sezon.

”După o experienţă în Croaţia, am ales ca pentru sezonul următor să mă întorc acasă, în România. Am hotărât să accept oferta celor de la Gloria Bistriţa, alăturându-mă proiectului lor ambiţios”, a anunţat handbalista.

Ea mai spune că perioada pandemică a fost dificilă de petrecut printre străini, dar şi benefică.

”Perioada de pandemie petrecută în locuri unde la început nu cunoşteam pe nimeni a fost destul de dificilă, dar totodată benefică. Însă, până la vară, când mă voi alătura echipei din Bistriţa, sunt concentrată pe obiectivele echipei din Podravka”.

Iulia Dumanska s-a transferat în mai 2020 la Podravka Koprivnica de la SCM Râmnicu Vâlcea, cu care cucerise titlul naţional în 2019. Ea a semnat un contract valabil două sezoane.

Iulia Dumanska s-a născut în 15 august 1996, în localitatea Horodenka din Ucraina. La 14 ani, a plecat să joace în România, iar în 2016 a obţinut cetăţenia română şi a început să evolueze pentru echipa naţională.

În cariera ei, Dumanska a mai jucat la Baia Mare şi la Craiova.

Gloria Bistriţa a anunţat, tot duminică, şi transferul altor două componente ale naţionalei: Cristina Laslo (Minaur Baia Mare) şi Bianca Bazaliu (Podravka).

Afla mai multe despre: dumanskagloria bistrita 

viewscnt
Articole similare