Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iulian Cristea ştie de ce s-a impus FCSB în faţa CFR-ului! ”Suntem o echipă unită!”

Iulian Cristea ştie de ce s-a impus FCSB în faţa CFR-ului! ”Suntem o echipă unită!”

FCSB

Comentarii

CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii 1. Clujenii au jucat în inferioritate numerică mai mult de o repriză. În clasament, între cele două echipe mai sunt acum doar două puncte.

În minutul 43, Susic a fost eliminat, după un fault dur la Darius Olaru. La finalul meciului, Iulian Cristea a declarat că FCSB a format un grup unit, iar acest lucru a fost un avantaj în faţa ardelenilor. 

 ”Suntem o echipă unită!”

”A fost un meci greu, cum ne aşteptam. Orice meci cu CFR este un meci strâns, în care se poate întâmpla orice. Noi am venit foarte montaţi, ştiam ce aveam de făcut şi am reuşit să câştigăm. Nu am avut foarte multe probleme, dar am făcut un joc defensiv, cu toţii, foarte bun şi am câştigat.

Sunt victorii foarte frumoase, împotriva lor. Mă bucur că am micşorat distanţa. Sunt meciuri foarte grele. Noi ne-am încurcat cu Craiova, şi ei la fel. Şi noi avem meciuri foarte grele, deplasări la Constanţa, la Voluntari, la Craiova. Meciuri foarte grele. Le luăm pe fiecare în parte şi la final ne dorim să fim pe primul loc.

Echipa. Forţa de grup. Am reuşit să formăm un grup unit şi sper să continuăm pe acest drum. Să rămânem uniţi. Poate s-a simţit că am redus motoarele în repriza secundă, dar cred că am avut alte 4-5 ocazii după gol. Era un joc în deplasare, conduceam liderul campionatului cu 1-0 şi ne doream să câştigăm. Fără să mai riscăm în spate absolut nimic şi mă bucur că am reuşit acest lucru”, a declarat Iulian Cristea, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-iulian cristea 

viewscnt
Articole similare