Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan a dezvăluit tot! De ce nu a mai venit Dănciulescu la Dinamo EXCLUSIV

Iuliu Mureşan a dezvăluit tot! De ce nu a mai venit Dănciulescu la Dinamo EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a revenit pe banca lui Dinamo şi l-a dorit pe Ionel Dănciulescu ca director sportiv la club.

Ionel Dănciulescu este angrenat în proiectul Academiei de la CS Dinamo, iar Iuliu Mureşan a dezvăluit că Dănciulescu ar fi trebuit să îl sune, dar fostul fotbalist nu a mai făcut asta pentru a da un răspuns. 

”Urma să mă sune să-mi dea un răspuns, n-a dat răspunsul!”

”Am discutat cu Danciu şi de când am venit, m-am gândit la posibilitatea de a-l duce. Ne-am întâlnit în iulie la Cupa DDB. Am discutat cu el, dar n-am putut discuta foarte mult. Era lume, voiau să facă poze. Urma să mă sune să-mi dea un răspuns, n-a dat răspunsul. A rămas aşa. Eu l-aş fi dorit foarte mult. Dar în egală măsură îl vreau şi pe Răducioiu”, a spus iuliu Mureşan. 

De asemenea, Marius Niculae a refuzat-o şi el pe Dinamo. Niculae este membru în Comisia Tehnică a Federaţiei Române de Fotbal şi a preferat să îşi continue munca la forul condus de Răzvan Burleanu. 

”Abia am început aici şi vreau să continui!”

”Interesul lui Dinamo era şi înainte, nu s-a concretizat. S-a făcut o propunere, o ofertă, dar intram în conflict de interese, ceea ce fac eu aici la FRF cu ce urma să fac la Dinamo. Nu îmi place să las o treabă neterminată, abia am început aici şi vreau să continui”, a spus Marius Niculae. 

Dinamo are una dintre cele mai slabe ofensive din ţară. Cele 9 goluri marcate până în acest moment, în Liga 1, au fost înscrise de 3 jucători: Deian Sorescu (6), Gabriel Torje (2) şi Andreas Mihaiu (1). Echipa din Ştefan cel Mare se află pe locul 15 în clasament, cu doar 7 puncte, după 11 etape jucate. 

Afla mai multe despre: dinamo-dănciulescu-iuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare