Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan anunţă schimbări masive la Dinamo. Care a fost singura cerinţă care nu i s-a îndeplinit lui Bonetti: "Au fost motive personale"

Iuliu Mureşan anunţă schimbări masive la Dinamo. Care a fost singura cerinţă care nu i s-a îndeplinit lui Bonetti: "Au fost motive personale"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo şi-a găsit repede antrenor, după ce Duşan Uhrin a fugit de dezastrul de la club. Dario Bonetti a revenit pe banca alb-roşilor, după nouă ani.

Italianul care se află la al treilea mandat la Dinamo a semnat un contract pe un sezon, cu posibilitate de prelungire pe încă unul. Cu Bonetti antrenor, câinii au cucerit două trofee, Cupa şi Supercupa României, ambele în 2012. Dinamo va debuta în noul sezon, luni, cu FC Voluntari, în direct la Telekom Sport.

"Dario Bonetti a semnat marţi seara, pe la 11 şi ceva, a fost plecat undeva, a venit. Noi ne înţelesesem de la prima întâlnire, nu s-a schimbat nimic în contract şi ne bucurăm. Singurul lucru e că şi-ar fi dorit să aducă un preparator fizic italian, dar, din motive personale, acel preparator nu a putut sa vina si o sa avem un preparator român, iar staff-ul va fi format din italianul Dario Bonetti şi 4-5 români.

N-a avut nicio pretentie exagerata, a venit sa ajute, ca si mine, si vom face o echipa foarte bună, ne-am înţeles bine din prima, suntem foarte compatibili si trebuie sa facem o treaba foarte buna sa ne atingem ceea ce ne propunem, sa facem liniste la echipa, sa organizam clubul, pentru ca au fost multe probleme si pe linia asta.

Ne mutam si cu sediul, intr-o saptămână. Trebuie să ne mişcăm rapid, nu avem timp, aici nu mai trebuie sa actionez ardeleneste, ci repede si multe deodată. Pe teren, nu avem nicio problemă, avem multi jucat tineri, dornici sa joace, le-am spus: <<E problema voastra, e momentul vostru sa dati totul şi sa va remarcati, sa jucati bine si sa ramaneti titulari>>. Am incredere in jucatorii tineri, dar pe langa acestia au ramas si jucatori cu experienţă" , a spus Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: iuliu muresancfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare