Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan dezvăluie planul de restructurare al lui Dinamo: ”Cel mai mult ne preocupă acest lucru”

Iuliu Mureşan dezvăluie planul de restructurare al lui Dinamo: ”Cel mai mult ne preocupă acest lucru”
Comentarii

Iuliu Mureşan a venit la Dinamo pentru a ajuta clubul să traverseze una dintre cele mai grele perioade din istoria sa, iar fostul oficial al CFR-ului a dezvăluit cum plănuieşte aceasta.

Iuliu Mureşan a ajuns în Ştefan cel Mare cu scopul de a ajuta echipa într-una dintre cele mai grele perioade din istoria sa. În plină insolvenţă, Dinamo se confruntă în primul rând cu probleme financiare, însă lipsa banilor afectează, desigur, fiecare parte din structura clubului.

Schimbări drastice trebuiesc efectuate la Dinamo, iar Mureşan a formulat deja un plan. Fostul oficial al CFR-ului a explicat, pas cu pas, cum doreşte să se ocupe de reconstrucţia lui Dinamo, de unde trebuie început şi ce ar trebui ţinut în vedere pentru salvarea echipei.

Iuliu Mureşan dezvăluie planul de restructurare al lui Dinamo

”Cu dânsul (n.r. Nicolae Badea), am vorbit mai puţin. E un om în care am încredere, are foarte multă experienţă şi e foarte implicat în proiectul Dinamo. Ne bazăm pe dânsul.

Se fac notificări către jucători de către firma de insolvenţă, de către administratorul judiciar şi jucătorii înscriu sumele care li se datorează, se confruntă cu contabilitatea clubului şi va finaliza cât mai repede posibil un tabel al creditorilor şi, în funcţie de asta, se va face planul de reorganizare şi vor începe plăţile.

Cel mai mult ne preocupă acest lucru şi principala preocupare a mea şi a administratorului judiciar este să facem plăţi, să însănătoşim situaţia clubului, să ieşim din insolvenţă şi, sigur, jucătorii sunt principala noastră preocupare.

Încercăm să mai aducem jucători, o să am în zilele următoare discuţii individuale cu jucătorii şi vom şi aduce jucători. Eu sper că se întoace doctorul Bătineanu, dacă nu, căutăm alte soluţii în câteva zile”, a declarat Iuliu Mureşan, la Pro X.

       

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbiuliu mureşan 

viewscnt
Articole similare