Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ivan a dezvăluit motivul pentru care nu-l suportă pe Bălaşa. Prin ce clipe dramatice a trecut

Ivan a dezvăluit motivul pentru care nu-l suportă pe Bălaşa. Prin ce clipe dramatice a trecut

FCSB

Comentarii

Andrei Ivan şi Mihai Bălaşa s-au contrat la nivel declarativ în ultima săptămână, iar în această seară, de la ora 21:30, se vor afla din nou faţă în faţă pe teren în Rapid Viena - FCSB, din play-off-ul Europa League.

Ultima oară s-au întâlnit în aprilie 2017, la Severin, într-o partidă câştigată de FCSB în faţa Craiovei pe final de joc, scor 1-0. În minutul 34 al acelui meci, Bălaşa l-a lovit cu cotul în tâmplă pe Ivan, care a leşinat. Atent la fază, Florin Niţă şi-a scos repede mănuşile şi l-a ajutat pe Ivan să nu-şi înghită limba.

Sora jucătorului de la Craiova era prezentă în tribune la acel meci, iar în momentul când l-a văzut pe fratele ei leşinat pe teren, a leşinat la rândul său. Ambii şi-au revenit după intervenţia medicilor, Ivan continuând jocul. 

„În meciul pe care l-am jucat la Severin anul trecut m-a lovit la cap. Nu cred că a vrut. A fost în meci, a trecut. Am văzut ce a zis despre mine după meciul cu Hajduk, după ce s-au calificat. Nu iau în seama ce se vorbeşte despre mine, îmi văd de drumul meu şi sper să dovedesc în teren ce pot” - a spus Andrei Ivan înaintea meciului cu FCSB.

CITEŞTE ŞI


Conflictul verbal dintre cei doi a pornit încă de la tragerea la sorţi, când Andrei Ivan a declarat că vrea să facă tumbe şi în partidele cu FCSB din play-off. 

După calificarea celor două echipe în play-off, Mihai Bălaşa a răspuns: "Aşa a zis? Foarte bine. Dar mai întâi trebuie să joace şi după aia să marcheze", a declarat fundaşul de 23 de ani, la finalul partidei de pe Arena Naţională, decisă de golul înscris în prelungiri de Harlem Gnohere.

Ivan nu s-a lăsat mai prejos şi a avut o replică dură pentru Bălaşa, căruia i-a reamintit că nu e în măsură să vorbească, după ce şi-a petrecut o bună parte din carieră la Primavera. 

Afla mai multe despre: fcsbliga 1andrei ivanmihai balasa 

viewscnt
Articole similare