You are here:

Ivan Rakitic a semnat. A lăsat dolarii din Arabia Saudită şi a venit să joace fotbal pentru prima dată în carieră în Croaţia

Ivan Rakitic a semnat. A lăsat dolarii din Arabia Saudită şi a venit să joace fotbal pentru prima dată în carieră în Croaţia
Comentarii

Fostul internaţional croat Ivan Rakitic, care a jucat la FC Barcelona, va evolua pentru prima oară în campionatul de fotbal al Croaţiei, la Hajduk Split.

Hajduk Split a precizat într-un comunicat postat pe site-ul său oficial că Ivan Rakitic a semnat un contract pe un an, cu opţiune pentru un sezon suplimentar.

Rakitic, în vârstă de 36 de ani, s-a născut în Elveţia din părinţi croaţi şi s-a format ca jucător la FC Basel, club la care a şi făcut pasul către fotbalul mare şi alături de care a câştigat Cupa Elveţiei.

El a mai evoluat apoi la formaţiile Schalke 04, Sevilla FC (în două etape) şi FC Barcelona, iar în prima parte a acestui an a jucat în Arabia Saudită, la Al-Shabab.

Mijlocaşul croat are în palmares patru titluri în La Liga, patru Cupe şi două Supercupe ale Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor, toate câştigate cu FC Barcelona, precum şi două trofee Europa League cucerite cu Sevilla.

Rakitic a fost vicecampion mondial în 2018 cu selecţionata Croaţiei, al cărei tricou l-a îmbrăcat de 106 ori.

Afla mai multe despre: rakitic 

viewscnt
Articole similare