You are here:

Jackpot! FCSB are asigurate grupele Conference League! "Sperietoarea" Sparta Praga, următorul adversar din preliminariile Ligii Campionilor

Jackpot! FCSB are asigurate grupele Conference League! "Sperietoarea" Sparta Praga, următorul adversar din preliminariile Ligii Campionilor

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. A trecut de Maccabi Tel Aviv, scor 2-1 în dublă manşă şi va înfrunta Sparta Praga pentru un loc în play-off-ul UCL. Calificarea în turul trei preliminar din "competiţia stelelor" este echivalentă cu, cel puţin, prezenţa în grupele Conference League.

FCSB a învins dramatic pe Maccabi Tel Aviv, scor 1-0 în deplasare după 1-1 în tur, şi a obţinut calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Sparta Praga este următoarea adversară a campioanei României, o dublă care se anunţă extrem de dificilă.

Jackpot pentru FCSB! Sparta Praga, următoarea adversară din preliminariile UCL. Grupele Conference League, asigurate în acest moment

Meciurile sunt programate pentru 6/7 august, turul, respectiv 13 august, returul. Trecerea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor este echivalentă cu calificarea în grupele Conference League. Dacă FCSB va fi eliminată de Sparta, are asigurată prezenţa în grupele Conference League, cea de-a treia competiţie europeană intercluburi.

Sparta Praga, adversarul pe care FCSB îl va înfrunta pentru prezenţa în play-off-ul Ligii Campionilor, se anunţă unul foarte dificil. Cehii au valoarea lotului cotată la 72 de milioane de euro, conform transfermarkt.com, faţă de cele 32,3 milioane de euro ale FCSB.

Cel mai bine cotat fotbalist din lotul Spartei Praga este fundaşul central Martin Vitik (21 de ani), cotat la 12 milioane de euro. De asemenea, cehii au în lot şi fotbalişti de echipă naţională. Lukas Haraslin (Slovacia), Jan Kuchta (Cehia) sau Qazim Laci (Albania).

De asemenea, Sparta Praga l-a transferat pe Ermla Krasniqi (25 de ani) de la Rapid, în schimbul a două milioane de euro. Florin Niţă, Nicolae Stanciu şi Alexandru Chipciu, foşti jucători ai FCSB, au jucat în trecutul nu foarte îndepărtat la echipa din Cehia.

În acest moment, FCSB are asigurată cel puţin prezenţa în grupele Conference League, care va aduce în conturile clubului cel puţin şapte milioane de euro. William Baeten a adus calificarea FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor cu un gol marcat pe contraatac în poarta lui Maccabi Tel Aviv, în Ungaria.

  • 25,3 ani este media de vârstă a lotului Spartei Praga în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbcalificarepreliminarii liga campionilorsparta pragatraseumaccabi tel aviv 

viewscnt
Articole similare