You are here:

Jackpot! Gigi Becali a făcut calculele şi a anunţat suma care umple conturile FCSB: "Bani mulţi, nu?"

Jackpot! Gigi Becali a făcut calculele şi a anunţat suma care umple conturile FCSB: "Bani mulţi, nu?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a făcut deja calculele în ceea ce priveşte încasările FCSB în următoarele luni, din transferuri, bani din drepturi TV, sponsori şi performanţe europene. Omul de afaceri din pipera a anunţat un adevărat "jackpot".

Suma care va umple conturile FCSB, dacă toate calculele lui Gigi Becali vor ieşi aşa cum trebuie, va fi formată din încasările banilor pe transferuri (Coman, plus Darius Olaru, dacă va pleca), bani din partea sponsorilor, bani din drepturile TV şi bani din prezenţa în cupele europene.

FCSB, încasări record în acest an!? Gigi Becali a făcut toate calculele: "30 de milioane, bani mulţi, nu?"

Becali a calculat că FCSB ar trebui să încaseze aproximativ 30 de milioane de euro dacă totul merge conform planului, iar Darius Olaru va fi vândut şi echipa o va elimina pe LASK Linz şi va ajunge în grupele Europa League 2024/2025.

Omul de afaceri din Pipera este sigur că problema banilor pe transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa se va rezolva.

"Dacă vând acum... Iau şase pe Coman, că iau, fără probleme, că atât trebuie să dea, că aia cu banii în Vietnam... Tâmpeniile astea... Ce, eşti nebun? FIFA ştie jocurile astea ale lor. Cu cinci, 11. Poate mai luăm 13, 14 din Europa League, dacă vrea Dumezeu. Luăm de la Betano şi din drepturile TV din România, facem vreo 30 de milioane de euro încasări într-un an. Bani mulţi, nu?", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

În acest moment, FCSB este calificată play-off-ul Europa League şi va încerca să acceadă în grupe, dar are deja grupele Conference League asigurate, indiferent de rezultatul meciurilor cu LASK Linz din play-off-ul EL.

FCSB a fixat preţul de transfer al lui Darius Olaru, 5,25 milioane de euro, atât cât a încasat şi pe Florinel Coman.

  • 7 - şapte milioane de euro este cota de piaţă a lui Darius Olaru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalibanijackpotincasarifcsbsuperligaeuropa leaguecalificare 

viewscnt
Articole similare