Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Jalnic, vulgar şi patetic". Gesturile lui Martinez continuă să facă valuri. Atac virulent al autorităţilor franceze la adresa portarului argentinian

"Jalnic, vulgar şi patetic". Gesturile lui Martinez continuă să facă valuri. Atac virulent al autorităţilor franceze la adresa portarului argentinian

Cupa Mondială

Comentarii

Ministrul Sporturilor din Franţa, Amelie Oudea-Castera, a afirmat că regretă comportamentul "jalnic" şi "lipsit de eleganţă" al anumitor jucători argentinieni cu ocazia celebrării titlului mondial obţinut la finalul săptămânii trecute.

"Jalnic. Cu cât echipa noastră a Franţei a ştiut să piardă cu demnitate, cu atât mai mult această echipă a Argentinei a acţionat mai urât după această victorie, care nu a fost demnă pentru meciul pe care l-am văzut" , a declarat ministrul pentru postul RTL.

În timpul paradei jucătorilor argentinieni, după victoria cu Franţa, portarul Emiliano Martinez a fost văzut ţinând în mână o păpuşă reprezentând un copil, al cărui chip era acoperit de o fotografie a lui Mbappe.

Martinez a fost chiar ironic la adresa starului francez, autor a trei goluri, cântând la vestiar: "Un minut de reculegere...pentru Mbappe", înainte de a fi urmat de coechipierii săi.

"Este absolut vulgar şi deloc la înălţimea mizei. Acest Emiliano Martinez nu a reuşit să iasă în evidenţă în acest caz, ci din contră a fost patetic" , a adăugat demnitarul francez.

Selecţionata Argentinei a cucerit al treilea său titlu mondial după ce a învins Franţa cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, duminică seara, în finala Cupei Mondiale din Qatar, în care scorul a fost egal, 3-3 (2-0, 2-2), la capătul prelungirilor, pe Lusail Stadium din Al Daayen.

Argentina şi-a trecut în palmares al treilea său titlu mondial, după cele obţinute în 1978 şi în 1986.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare