Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez a răbufnit la adresa antrenorului. "Aici nu e Frankfurt!" Ce l-a enervat pe columbian

James Rodriguez a răbufnit la adresa antrenorului. "Aici nu e Frankfurt!" Ce l-a enervat pe columbian
Comentarii

Vestiarul lui Bayern stă pe un butoi de pulbere după ce bavarezii au ajuns la trei partide fără victorie. Vedetele se revoltă împotriva antrenorului.

1-1 cu Augsburg, 0-2 cu Hertha şi 1-1 cu Ajax sunt ultimele trei rezultate ale lui Bayern în Bundesliga şi în Liga Campionilor. Motive suficiente pentru ca în Germania să izbucnească scandalul. Potrivit Bild, James Rodriguez a izbucnit în vestiar împotriva antrenorului Niko Kovac. "Aici nu e Frankfurt!", i-a reproşat columbianul, care a fost rezervă în meciul cu Ajax şi a intrat abia în ultima jumătate de oră.

Venit în vară, Kovac traversează o primă criză la Bayern, iar atunci când vedetele răbufnesc, antrenorul pleacă. I s-a întâmplat lui Ancelotti anul trecut. După o serie similară, tot trei meciuri fără victorie, a fost demis. Croatului i se reproşează că schimbă echipa de start de la meci la meci, dar şi faptul că vorbeşte în limba sa maternă în vestiar, cu staff-ul său.

"James este un jucător de o calitate extraordinară şi un jucător foarte important pentru club. A dovedit acest lucru de atâtea ori, dar nu putem intra cu 12 jucători pe teren. James va juca la fel de mult ca şi ceilalţi fotbalişti ai noştri", a fost replica lui Niko Kovac după scandalul iscat de Rodriguez.

Afla mai multe despre: james rodriguez 

viewscnt
Articole similare