Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

James Rodriguez, mai sincer ca niciodată: ”Am mers la Everton pentru Ancelotti, iar Carlo a plecat. Aşa se simte şi Aguero acum”

James Rodriguez, mai sincer ca niciodată: ”Am mers la Everton pentru Ancelotti, iar Carlo a plecat. Aşa se simte şi Aguero acum”

Lionel Messi

Comentarii

Columbianul James Rodriguez a vorbit despre situaţia în care se află Leo Messi.

Starul sud-american este foarte aproape de plecarea de la Everton după ce formaţia a fost preluată de Rafa Benitez, un antrenor cu care Rodriguez nu se află într-o relaţie foarte bună.

James a vorbit pentru El Espanol şi a mărturisit că îl înţelege perfect pe Kun Aguero, care a semnat cu Barcelona ca să joace alături de Leo Messi, fotbalist care va pleca de la gruparea catalană:

”Aguero a mers la Barca, iar acum Messi pleacă. Sunt lucruri care se întâmplă în fotbal. Cam aşa mi s-a întâmplat şi mie. Am plecat la Everton pentru că acolo era Ancelotti. Iar Carlo a plecat acum de la echipă” a spus James Rodriguez.

James Rodriguez este dorit de AC Milan. Ar putea ajunge în Serie A, dacă Everton şi gruparea milaneză vor ajunge la un acord în următoarele zile. Agentul său, Jorge Mendes, lucrează deja la o nouă înţelegere pentru starul columbian. 

Afla mai multe despre: james rodriguezcarlo ancelottiagueroeverton 

viewscnt
Articole similare