Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jamie Carragher îl distruge pe Cristiano Ronaldo după transferul în Arabia Saudită: ”Şi-a încheiat cariera cu un interviu cu Piers Morgan, iar Messi a câştigat Cupa Mondială!”

Jamie Carragher îl distruge pe Cristiano Ronaldo după transferul în Arabia Saudită: ”Şi-a încheiat cariera cu un interviu cu Piers Morgan, iar Messi a câştigat Cupa Mondială!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Jamie Carragher este unul dintre oamenii din fotbalul britanic care l-au criticat pe Cristiano Ronaldo. Fostul fotbalist de la Liverpool a reacţionat după ce portughezul a semnat cu noua echipă.

Cristiano Ronaldo şi-a găsit echipă după ce a plecat de la United. Portughezul a semnat cu Al-Nassr.

După mai multe săptămâni de speculaţii, Cristiano Ronaldo a decis şi a semnat oficial cu echipa din Arabia Saudită, Al-Nassr. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială a echipei.

La puţin timp, Ronaldo a oferit şi o primă reacţie. El speră să ajute echipa pentru a cuceri cât mai multe trofee. 

Jamie Carragher a avut un discurs dur la adresa lui Ronaldo. El consideră că acest fapt îi încheie cariera lusitanului.

“Este un sfârşit trist pentru el, nu-i aşa? Ronaldo şi-a încheiat cariera cu un interviu cu Piers Morgan, iar Messi a câştigat Cupa Mondială”, a spus Jamie Carragher, citat de Daily Mail.

Declaraţiile lui Ronaldo după transfer

”Sunt nerăbdător să încep o nouă experienţă într-o ligă diferită şi o ţară diferită. Viziunea pe care o au cei de la Al-Nassr mă inspiră.

Abia aştept să-mi întâlnesc noii colegi şi să ajut echipa să cucerească mai multe trofee”, a spus Cristiano Ronaldo după ce a semnat cu Al-Nassr, potrivit EuroFoot.

Afla mai multe despre: jamie carragher-cristiano ronaldo-arabia saudită 

viewscnt
Articole similare