Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jan Vertonghen recunoaşte că FCSB ar fi putut să primească penalty pe Arena Naţională: ”Putea să fie pentru ei!” Ce a spus despre Chiricheş

Jan Vertonghen recunoaşte că FCSB ar fi putut să primească penalty pe Arena Naţională: ”Putea să fie pentru ei!” Ce a spus despre Chiricheş
Comentarii

FCSB a terminat cu un scor egal joi, 0-0, meciul de pe Arena Naţională disputat împotriva formaţiei belgiene Anderlecht, în etapa a doua a grupelor Conference League.

În minutul 30 al meciului de pe Arena Naţională, FCSB a cerut penalti la o fază în care portarul lui Anderlecht, Van Crombrugge, l-a ţinut pe Dawa, în careu. Arbitrul Gishamer nu a acordat nimic. 

Fostul fundaş experimentat din Premier League, Jan Vertonghen, recunoaşte că FCSB ar fi putut să primească penalty în minutul 30 al partidei. De asemenea, el a vorbit şi despre Vlad Chiricheş. 

”Putea să fie pentru ei!”

“Ar fi putut fi penalty pentru FCSB. Dar avem 4 puncte în grupă şi e ok. E un stadion foarte frumos şi este plăcut să joci în faţa atâtor fani. Vlad e un tip deosebit. A jucat apoi cu un alt prieten de-al meu, Mertens, la Napoli. 

Sper că totul îi merge bine acum. Cred că putem termina pe locul doi în grupă şi că putem să ne îmbunătăţim jocul. Avem echipă puternică şi sper să facem ceva deosebit în acest sezon”, a spus la finalul meciului, Jan Vertonghen.

Vertonghen a ajuns la formaţia belgiană liber de contract, în ultima zi de transferuri, după despărţirea de formaţia portugheză Benfica. Acesta va purta tricoul cu numărul 14. Ajuns la 35 de ani, Jan Vertonghen este cunoscut în fotbalul european mai ales datorită carierei sale petrecute la Tottenham.

Fundaşul central a fost legitimat la formaţia londoneză timp de opt sezoane (2012-2020), după ce a ajuns de la Ajax, pentru 12,5 milioane de euro. În 2020, belgianul a ales să se mute la Lisabona, unde a jucat până în acest an, când s-a întors în ţara natală, la Anderlecht.

La Tottenham, Vertonghen a jucat 315 meciuri, a marcat 14 goluri şi a livrat opt pase decisive. Alături de Spurs, a fost titular în finala Champions League din 2019, pierdută în faţa lui Liverpool (0-2).

Pentru naţionala Belgiei, Jan Vertonghen a acumulat 139 de prezenţe şi a marcat de nouă ori. A luat locul trei la Cupa Mondială din Rusia 2018.

Afla mai multe despre: conference league-fcsb-jan vertonghen 

viewscnt
Articole similare