You are here:

Jannik Sinner, după scandalul de dopaj în care a fost implicat: "Am fost curios să văd reacţia publicului"

Jannik Sinner, după scandalul de dopaj în care a fost implicat: "Am fost curios să văd reacţia publicului"

Tenis

Comentarii

Jannik Sinner, numărul 1 ATP, a vorbit la US Open despre sprijinul pe care l-a primit din partea fanilor după ce cele două teste pozitive la clostébol, un steroid anabolizant interzis, relatează L'Equipe.

După victoria din primul tur al US Open în faţa americanului Mackenzie McDonald (2-6, 6-2, 6-1, 6-2), Jannik Sinner a ţinut să le mulţumească spectatorilor care l-au susţinut în urma controversei generate de cele două teste pozitive, dar şi de nesuspendarea sa.

"Reacţia fanilor a fost bună. Chiar şi în timpul antrenamentelor mele, am avut parte de mult sprijin. Este încă un pic, ştiţi, dificil”, a adăugat nr. 1 mondial. "Am fost curios să văd reacţia publicului, dar a fost pozitivă".

În timp ce dezvăluirea celor două teste pozitive la clostebol (un steroid anabolizant interzis) în martie a provocat reacţii puternice din partea multor jucători, Jannik Sinner a preferat să nu alimenteze controversa.

"Există reacţii. Nu pot controla ceea ce gândesc sau spun jucătorii. Dacă am ceva de spus cuiva, o spun în privat. Sunt genul ăsta de persoană. Dar, per ansamblu, nu a fost atât de rău”.

Italianul îl va înfrunta pe americanul Alex Michelsen în turul doi.

Afla mai multe despre: jannik sinnerdopajreactiefanipublic 

viewscnt
Articole similare