You are here:

Jannik Sinner, la momentul adevărului, după ce a fost "iertat" în urma scandalului de dopaj: "Nu mai dormeam noaptea"

Jannik Sinner, la momentul adevărului, după ce a fost "iertat" în urma scandalului de dopaj: "Nu mai dormeam noaptea"

Tenis

Comentarii

"Nu mai dormeam noaptea", a povestit tenismenul italian Jannik Sinner, noul campion de la US Open, despre perioada complicată prin care a trecut înainte de a fi exonerat după ce a fost testat pozitiv la două controale antidoping în luna martie, relatează site-ul eurosport.fr.

"A fost un moment foarte dificil. Însă dacă eşti pregătit, dificultăţile te pot ajuta să creşti", a recunoscut Sinner marţi, într-un interviu pentru La Gazzetta dello Sport.

"Am avut momente dificile, nu doar înaintea turneului (US Open - n. r.), ci şi în ultimele luni. M-am refugiat în anturajul meu apropiat. Când intram pe teren, nu mai eram acelaşi. Cei care mă cunosc şi-au dat seama că ceva nu era în regulă. Am avut nopţi agitate şi, de multe ori, nu mai dormeam. Iar când această afacere a ieşit la iveală, a fost mai uşor de înţeles de ce de multe ori m-am simţit rău", a spus numărul unu mondial.

Apoi a venit US Open şi Sinner a început să fie din nou el însuşi, comentează eurosport.fr.

"Iar asta e mai important decât rezultatul", a recunoscut Sinner. "Şi eu, uneori, sunt nervos. Iar în acele momente, mi-ar plăcea să fiu mai calm. Dar eu m-am refugiat întotdeauna în muncă. Problemele n-au dispărut din mintea mea, însă m-am gândit mai puţin la ele", a spus italianul care, eliberat mental, a regăsit nivelul său obişnuit de joc, de la un meci la altul.

Afla mai multe despre: sinner 

viewscnt
Articole similare