Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jean Vlădoiu nu este încântat de varianta Ladislau Boloni la naţională! ”Mă gândeam că Adi Mutu va primi o şansă!”

Jean Vlădoiu nu este încântat de varianta Ladislau Boloni la naţională! ”Mă gândeam că Adi Mutu va primi o şansă!”

Echipa națională

Comentarii

Ladislau Boloni ar trebui să fie anunţat la cârma echipei naţionale, dar Jean Vlădoiu nu este aşa încântat de această variantă.

Fostul lui elev a comentat posibila numire a antrenorului la cârma naţionalei. Jean Vlădoiu a fost pentru o scurtă perioadă antrenat de Boloni la naţionala României şi i-a urat succes fostului antrenor de la Sporting. 

Totuşi, oficialul de la FC Argeş ar fi fost mai încântat dacă FRF ar fi ales un antrenor mai tânăr. El l-a menţionat pe Adrian Mutu, despre care crede că Fdereaţia Română de Fotbal îi va acorda o şansă după ce a condus naţionala U21. 

”Mă gândeam că Adi Mutu va primi o şansă!”

”Îi urez multă baftă şi să ne califice la Campionate Europene şi Mondiale. Îmi menţin poziţia, aş fi mers pe mâna tinerilor din această generaţie de antrenori care au venit după noi, mă refer la Mirel Rădoi, Cosmin Contra. Noi îi avem pe Andrei Prepeliţă, pe Mihai Ianovschi...

Merg pe aceşti tineri, ei cunosc foarte bine fotbalul românesc. Eu i-am susţinut pe Edi Iordănescu şi pe Adrian Mutu, mi-aş fi dorit ca unul dintre ei să ajungă selecţioner. Din păcate, nu a fost momentul.

Adi Mutu este unul dintre cei mai buni marcatori pe care această ţară i-a avut, are prestanţă, a fost şi la U21 şi mă gândeam că va primi o şansă şi la echipa mare. Poate că la un moment dat îi va veni rândul. Mie mi-a plăcut ce a realizat la Craiova, în perioada scurtă în care a fost antrenor, şi sunt ferm convins că vom mai auzi de Mutu”, a declarat Jean Vlădoiu.

Boloni, aproape de al doilea mandat la cârma României

Boloni a mai antrenat naţionala în trecut. El a fost la cârma României între iulie 2000 şi iulie 2001, chiar în perioada când tricolorii luau startul pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2022. El şi-a dat demisia înainte de ultimele două meciuri, pentru a o putea prelua pe Sporting Lisabona. Boloni a pregătit România timp de 13 meciuri, timp în care a înregistrat 8 victorii, 3 înfrângeri şi două egaluri. 

Afla mai multe despre: jean vlădoiu-românia-boloni-mutu 

viewscnt
Articole similare