Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jenni Hermoso a depus plângere după sărutul lui Rubiales

Jenni Hermoso a depus plângere după sărutul lui Rubiales
Comentarii

Fotbalista spaniolă Jenni Hermoso a depus o plângere penală după sărutul nedorit al şefului federaţiei de fotbal, Luis Rubiales, de la ceremonia de după triumful Spaniei la Cupa Mondială feminină, a anunţat miercuri procuratura din Spania, potrivit Reuters.

Hermoso a depus marţi mărturie, iar plângerea va fi procesată "cât mai curând posibil", a adăugat procurorul.

Prin această plângere, Rubiales ar putea fi inculpat, pe lângă faptul că este anchetat de către cel mai înalt tribunal sportiv spaniol pentru "abatere gravă" şi este vizat şi de către o anchetă a FIFA, organismul mondial de fotbal, care l-a suspendat provizoriu din funcţie pentru 90 de zile.

Rubiales a prins-o de cap pe Hermoso şi a sărutat-o pe buze în timpul ceremoniei de decernare a medaliilor care a urmat victoriei Spaniei cu 1-0 în faţa Angliei în finala Cupei Mondiale feminine, la 20 august.

La sfârşitul lunii trecute, procurorul Înaltei Curţi din Spania a declarat că Rubiales ar putea fi acuzat de agresiune sexuală, care presupune o pedeapsă cu închisoarea între unu şi patru ani, dacă Hermoso, care locuieşte şi joacă în Mexic, va depune o plângere.

Înalta Curte are jurisdicţie asupra cazului, deoarece incidentul a avut loc în străinătate - în Sydney, Australia.

Hermoso a declarat că nu a vrut să fie sărutată şi că s-a simţit "vulnerabilă şi victimă a unei agresiuni". Rubiales, care a refuzat până acum să demisioneze în ciuda presiunilor mari, a declarat că sărutul a fost "spontan, reciproc, euforic şi consensual".

Afla mai multe despre: rubialesfotbal feminincmspania 

viewscnt
Articole similare