Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joachim Low nu s-a temut să anunţe ce prim "11" va folosi la meciul România - Germania. A analizat duleul din preliminarii: "România a avut din totdeauna jucători tehnici"

Joachim Low nu s-a temut să anunţe ce prim "11" va folosi la meciul România - Germania. A analizat duleul din preliminarii: "România a avut din totdeauna jucători tehnici"

Echipa națională

Comentarii

Joachim Low (61 de ani), selecţionerul naţionalei Germaniei, a vorbit la conferinţa de presă premergătoare meciului cu România şi a anunţat ce echipă de start va folosi.

Low a vorbit în termeni frumoşi despre România, despre care a spus că din totdeauna a avut jucători tehnici, cărora le place mingea. Selecţionerul nu s-a temut să anunţe ce echipă de start va folosi şi a vorbit şi despre Manuel Neuer, care-şi sărbătoreşte ziua de naştere în cantonament la Bucureşti. Portarul lui Bayern a împlinit 35 de ani.

Neamţul n-a vrut să se propunţe când a fost întrebat de ce nu joacă jucătorii români în Bundesliga: "Am văzut de-a lungul vremii de multe ori România, dintotdeauna România a avut jucători tehnici, care  înainte de toate vor mingea, vor să joace cu ea şi vor să verticalizeze. În special axul central al liniei mediene e puternic, driblează foarte bine, sunt foarte periculoşi în ofensivă şi în faza de finalizare

Din câte ştiu, sunt jucători români care  evolueazîă în străinătate, mai ales în Italia. De ce nu în Bundesliga? Asta nu pot să spun. Ar trebui să întrebaţi cluburile din Bundesliga. (n.r. - lui Neuer) Înainte de a pleca spre aeroport, i-am cântat la mulţi ani, are în spate o carieră fantastică. I-am însoţit această carieră din 2009, e foarte pregătit, foarte motivat, înfometat de succese, înfometat să câştige titluri, aşa că sigur va mai juca câţiva ani buni fotbal", a spus Joachim Low.

În ceea ce priveşte echipa de start pentru meciul cu România, Joachim Low a spus: "Goretzka e prima opţiune, vom vedea diseară cum va evolua situaţia, vom mai vorbi cu echipa medicală, mâine dimineaţa vom lua decizia. Dacă Goretzka nu va putea juca, Neuhaus sau Musiala ar putea intra îîn locul său.  Gnabry  ar putea fi retras mai în spate, iar în ce priveşte linia defensivă de 4, va fi aceeaşi ca la meciul cu Islanda. Nu cred aşa ceva, de exemplu cu Musiala trebuie să avem răbdare, trebuie lucrat, trebuie timp  pentru a creşte, pentru a se acomoda, pentru a se integra în echipa naţională, nu merge de pe azi pe mâine", a mai spus antrenorul nemţilor.

  • Cum ar putea arăta naţionala Germaniei în meciul cu România: Neuer - Klostermann, Rudiger, Can, Ginter - Gundogan, Kimich, Goretzka/Neuhaus/Musiala - Gnabry, Werner, Sane

Afla mai multe despre: joachim lowgermaniaromaniapreliminarii cm 2022 

viewscnt
Articole similare