Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta a făcut anunţul! Cine o va pregăti pe Barcelona după derby-ul cu Atletico: ”Iubeşte clubul”

Joan Laporta a făcut anunţul! Cine o va pregăti pe Barcelona după derby-ul cu Atletico: ”Iubeşte clubul”

FC Barcelona

Comentarii

Sâmbătă, Joan Laporta a anunţat că Ronald Koeman va rămâne antrenorul Barcelonei, indiferent de rezultatul din derby-ul cu Atletico.

Joan Laporta a anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că Ronald Koeman va rămâne antrenorul Barcelonei, indiferent de rezultatul din derby-ul cu Atletico. Cu tehnicianul batav pe bancă, formaţia catalană a avut parte de cel mai slab debut în Champions Leafgue din istoria sa, cu ambele partide de până acum pierdute, scor 0-3.

Însă, în ciuda formei slabe a echipei, Barcelona va continua cu Koeman, cel puţin deocamdată. Pirlo, Xavi, Conte şi Roberto Martinez au fost toţi vehicualţi ca posibili înlocuitori ai olandezului, însă Laporta a anunţat că îi va acorda încredere actualului tehnician. O altă variantă ar pueta fi ca antrenorul să continue până la finalul sezonului, când Barca visează să îl aducă pe Thomas Tuchel.

Joan Laporta a făcut anunţul!

Koeman va rămâne antrenor indiferente de rezultatul cu Atletico. Va rămâne. Merită o marjă de încredere. Iubeşte Barcelona, e un punct de referinţă. Am vorbit cu el şi mi-am tras concluziile. A preluat Barcelona ăntr-un moment dificil.

Poate că a avut momente de descurajare, dar şi-a revenit şi acum că se întorc jucătorii accidentaţi merită acea marjă de încredere. Am vorbit şi nu avem o relaţie rece, ci bună şi sinceră. El e o prsoană bună şi crede acelaşi lucru despre mine. Cu toţii încercăm să reparăm lucrurile”, a declarat Joan Laporta.

Afla mai multe despre: joan laportaronald koemanfc barcelona 

viewscnt
Articole similare