Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Joci cu Viking. Ei te pot bate doar dacă îl aduc pe Ragnar înapoi!” Panduru, savuros când a vorbit despre potenţiala adversară a FCSB-ului din play-off-ul Conference League

”Joci cu Viking. Ei te pot bate doar dacă îl aduc pe Ragnar înapoi!” Panduru, savuros când a vorbit despre potenţiala adversară a FCSB-ului din play-off-ul Conference League

FCSB

Comentarii

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic. FCSB a ratat mai multe ocazii, totuşi, adversarii au fost şi eu periculoşi şi au reuşit să lovească bara în debutul meciului. 

Dacă se va califica mai departe în play-off, FCSB va avea şanse mari să joace contra norvegienilor de la Viking, care vor juca joi contra echipei din Irlanda Sligo Rovers.

Panduru a criticat tactica echipei lui Becali de a juca cu Rusu şi Miculescu titular şi a glumit pe seama posibilior adversari ai lui Dică din Conference League. 

”Joci cu Viking. Ei te pot bate doar dacă îl aduc pe Ragnar înapoi!”

”Eu nu mă aşteptam ca Rusu să joace în primul 11. Am înţeles cu Miculescu, dar să vină doi jucători care nu au nicio experienţă. Să îi bagi într-un meci foarte important mi se părea mie. Mai ales că ştiai deja şi tragerea la sorţi. 

Ştiai cu cine joci. Dacă picai cu Nice era altceva, dar joci cu Viking aia. Ei te pot bate doar dacă îl aduc pe Ragnar înapoi. Altfel, nu au cum să te bată ăia. Îl scot pe Ragnar de undeva şi poate, poate. Nu ştiu.

Erau cei mai slabi din cele 5 meciuri. Dar nu ştiu dacă ei vor trece. Cred că ai riscat cu Rusu titular”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-conference league-panduru 

viewscnt
Articole similare