Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jocurile Olimpice | Alexandru Novac s-a calificat în finală la aruncarea suliţei cu cea mai bună performanţă personală a sezonului!

Jocurile Olimpice | Alexandru Novac s-a calificat în finală la aruncarea suliţei cu cea mai bună performanţă personală a sezonului!
Comentarii

Atletul Alexandru Novac s-a calificat, miercuri, în finală la aruncarea suliţei, la Jocurile Olimpice de la Tokyo, cu cea mai bună performanţă personală a sezonului.

Novac a reuşit în calificări cea mai bună aruncare personală a sezonului, de 83.27 metri, cu care s-a calificat în finala probei de pe locul 4 în grupa A şi 7 la general. A doua încercare a măsurat 80.90 metri.

Finala la aruncarea suliţei va avea loc în 7 august.

Zece atleţi tricolori s-au calificat la JO de la Tokyo, iar cinci au ratat faza următoare: Florentina Iuşco, Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Alin Firfirică (aruncarea discului), Rareş Toader (aruncarea greutăţii).

Andrea Mikloş s-a retras din calificări la 400 metri din cauza unor leziuni la un tendon ahilian.

Singura finalistă tricoloră de până acum, Bianca Ghelber, s-a clasat pe locul 6 la aruncarea ciocanului.

În competiţia de la Tokyo vor mai intra Daniela Stanciu (săritura în înălţime) şi  Marius Cocioran (50 km marş).

Kriszta Incze nu a reuşit calificarea în finala pentru medalia de bronz

Sportiva Kriszta Incze nu a reuşit să treacă, miercuri, în recalificările pentru finala pentru medalia de bronz la lupte libere, categoria 62 kilograme, la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Incze a fost învinsă în recalificări de sportiva letonă Anastasia Grigorjeva (scor 14-7). Finala de la 62 kg se va disputa între kîrgîza Aisuluu Tînîbekova şi japoneza Yukako Kawai.

Afla mai multe despre: alexandru novac 

viewscnt
Articole similare