Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John Ene, spumos după ce Clinceni a bătut pe Dinamo: "Aţi văzut ce simplu e fotbalul?". De ce nu vrea să rămână principal

John Ene, spumos după ce Clinceni a bătut pe Dinamo: "Aţi văzut ce simplu e fotbalul?". De ce nu vrea să rămână principal
Comentarii

John Ene, cel care i-a luat locul lui Ionuţ Chirilă pe banca Academicii Clinceni, a reacţionat la finalul victoriei obţinute împotriva lui Dinamo, 1-0 la Giurgiu, în derby-ul dintre ultima şi penultima clasată.

John Ene, spumos după ce Clinceni a bătut pe Dinamo: "Aţi văzut ce simplu e fotbalul?". De ce nu vrea să rămână principal

Ionuţ Chirilă a fost suspendat din funcţia de antrenor de la Academica Clinceni, iar locul său pe bancă a fost luat de John Ene. Antrenorul a vorbit la flash-interviu, după victoria cu Dinamo, 1-0 la Giurgiu, adusă de golul marcat de Răzvan Patriche în minutul 33, cu capul.

"Am ţinut un discurs motivaţional înaintea meciului, mai mult decât să le dau indicaţii. Am avut multă şansă, dar şansa a ţinut cu noi, cei care n-am mai avut şansă în ultima vreme. A fost ceva inedit pentru mine, jucătorii s-au bucurat pentru mine în vestiar. Am luat o presiune de pe umerii jucătorilor. Aţi văzut ce simplu este fotbalul? O fază fixă, cap, gol şi la revedere!

Nu aş accepta să fiu în continuare antrenor principal, eu ocup alt post în cadrul clubului, vreau să-mi continui treaba. Este foarte greu să lucrezi drept antrenor principal. E frumos când câştigi, dar apoi vin şi perioade grele. Aşteptăm să vină un antrenor principal!

Le-am zis jucătorilor că plecăm de la zero, a fost un moment zero. Dacă am fi pierdut, ajungeam într-o situaţie critică. Probabil vor mai urma şi alte victorii, să vedem ce se va întâmpla în iarnă. Sperăm să se declanşeze ceva cu noul acţionariat, a intrat deja o primă", a spus John Ene, după victoria cu Dinamo.

Academica Clinceni - Dinamo 1-0, în Liga 1

Academica Clinceni, ultima clasată în Liga 1 Casa Pariurilor, a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, ocupanta penultimului loc, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Pentru Clinceni este primul succes din acest sezon.

Golul a fost marcat de Patriche ’33.

Academica Clinceni: Ureche – Pashov, Bilali, Patriche, Holzmann – Cascini (Gardoş ’75), Ventura – Ion, Omoh (Chandarov ’65), De Amorim (Cioiu ’80) – Vellios.
Dinamo: Iliev – Radu (Torje ’59), Pinto, Grigore, Filip – Sorescu, Răuţă (Kenourgios ’74), Itu (Ivanovski ’46) – Matei, Nunic (Vestenicky ’74), Bordusanu (Ehmann ’59). Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Omoh ‘7, Cascini ‘22, Bilali ’25, Patriche ’59, De Amorim ’80, Chandarov ‘86 / Ivanovski ’58, Pinto ’69, Torje ‘90+1

Arbitri: Andrei Florin Chivulete – Andrei Gabriel Constantinescu, Alexandru Filip – Bogdan Dumitrache

Observatori: Paul Alexandru Mincu, Irina Mîrţ

Dinamo ocupă locul 15 în clasamentul Ligii 1, cu 9 puncte (două victorii, trei remize, 13 înfrângeri), în timp ce Academica este pe ultima poziţie, cu 7 puncte (o victorie, patru remize, 13 înfrângeri). Lider este CFR Cluj, care are 45 de puncte şi este urmată pe podium de FCSB – 37 de puncte şi FC Voluntari – 29 de puncte. Primele trei clasate au câte 17 jocuri.

Afla mai multe despre: john eneclincenireactie 

viewscnt
Articole similare