Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John McEnroe, despre Emma Răducanu: ”Nu sunt sigur unde se află ea din punct de vedere fizic sau psihic în acest moment”

John McEnroe, despre Emma Răducanu: ”Nu sunt sigur unde se află ea din punct de vedere fizic sau psihic în acest moment”

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen John McEnroe a declarat că a fost surprins de uşurinţa cu care Emma Răducanu îşi schimbă antrenorii.

"Nici eu nu am crezut într-un antrenor cu normă întreagă, aşa că depinde foarte mult de jucător. Azi, se pare că fiecare jucătoare are un antrenor şi nu-mi amintesc cine a fost când a câştigat US Open, dar trebuie să recunosc că am fost surprins că s-au despărţit după ce ea a câştigat trofeul. A fost un şoc incredibil pentru ea să câştige US Open. Nu sunt suficient de apropiat de situaţie pentru a înţelege ce se întâmplă, dar sunt sigur că sunt mulţi oameni care ar dori să o antreneze. Nu sunt sigur unde se află ea din punct de vedere fizic sau psihic în acest moment", a declarat McEnroe, potrivit dailymail.co.uk.

Răducanu, în vârstă de 19 ani, s-a despărţit, luna trecută, de tehnicianul german Torben Beltz luna trecută, fiind în căutarea unui al patrulea antrenor într-un an, după ce a lucrat cu Nigel Sears la Wimbledon şi cu Andrew Richardson la US Open.

Jucătoarea britanică, locul1 2 WTA şi cap de serie numărul 12, va evolua cu Linda Noskova din Cehia, lcoul 184 WTA, venită din calificări, în primul tur al French Open.

Afla mai multe despre: emma raducanu 

viewscnt
Articole similare