Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jonathan Clauss a fost jefuit a doua oară în patru luni, S-a întâmplat în timpul partidei Olympique Marseille - PSG

Jonathan Clauss a fost jefuit a doua oară în patru luni, S-a întâmplat în timpul partidei Olympique Marseille - PSG
Comentarii

În timpul meciului dintre Olympique Marseille şi Paris Saint-Germain, disputat duminică pe Stade Velodrome, locuinţa lui Jonathan Clauss a fost spartă. Jucătorul a părăsit stadionul la pauză. El deja trecuse prin asta la sfârşitul anului 2023.

La câteva zile după ce a suferit o accidentare în timpul meciului Franţa-Chile de pe Velodrome, jucătorul a revenit duminică seara pe stadionul Olympique de Marseille pentru a urmări din tribune meciul cu Paris Saint-Germain (2-0). Însă a fost nevoit să părăsească stadionul mai devreme decât se aştepta.

Partenera sa a confirmat pe contul său de Instagram că locuinţa cuplului a fost spartă în timpul meciului. "Ieri a trebuit să plecăm în grabă de la meci la pauză", a scris ea. "A doua spargere în 4 luni. Este foarte supărător şi tulburător. Din fericire, ne făcusem un obicei ca Praline (câinele lor, n.r.) să fie îngrijit în nopţile de meci".

Tehnica folosită de infractori este bine cunoscută: profită de meciuri, ale căror ore sunt cunoscute de toată lumea, pentru a pătrunde în casele unor fotbalişti care sunt evident absenţi.

Afla mai multe despre: jonathan clausspsgjaf 

viewscnt
Articole similare