Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jontay Porter a fost exclus pe viaţă din NBA pentru că a încălcat regulile privind pariurile sportive

Jontay Porter a fost exclus pe viaţă din NBA pentru că a încălcat regulile privind pariurile sportive

NBA

Comentarii

Jucătorul echipei Toronto Raptors, Jontay Porter, a fost exclus miercuri din NBA pe viaţă, după ce a fost găsit vinovat că a oferit pariorilor informaţii despre meciurile sale şi ale echipei sale, dar şi că a pariat el însuşi pe meciurile din NBA.

De câteva zile, interul de 24 de ani al echipei Toronto Raptors face obiectul unei anchete a NBA privind nereguli legate de cotele acordate pentru prestaţiile sale în două meciuri disputate la 26 ianuarie şi 20 martie.

Miercuri, NBA a anunţat că ancheta a relevat că Porter "a dezvăluit informaţii confidenţiale pariorilor sportivi, limitându-şi propria participare la unul sau mai multe meciuri în scopul pariurilor şi pariurilor pe meciuri din NBA".

Liga a dezvăluit că Porter a dezvăluit informaţii confidenţiale despre propria sănătate unei persoane despre care ştia că este un parior din NBA înainte de un meci împotriva celor de la Sacramento Kings, la 20 martie (89-123). O altă persoană despre care Porter ştia, de asemenea, că este un parior din NBA a pariat 80.000 de dolari pe un site de pariuri sportive online, cu posibilitatea de a câştiga 1,1 milioane de dolari, pariind că Porter va avea o performanţă inferioară în meci, a precizat Liga. Porter jucase apoi trei minute împotriva echipei Sacramento, susţinând că nu se simţea bine. Însă natura neobişnuită a pariului şi acţiunile jucătorului au făcut ca pariul să fie îngheţat şi să nu fie plătit.

Între ianuarie şi martie, Porter a mai plasat 13 pariuri pe meciuri din NBA folosind contul partenerului său. Miza acestor pariuri a variat între 15 şi 22.000 de dolari, pentru un total de 54.094 de dolari pariaţi şi câştiguri nete de 21.965 de dolari. Niciunul dintre pariuri nu a implicat un meci la care Porter a participat.

Afla mai multe despre: nbajontay portertoronto 

viewscnt
Articole similare