Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jordan Henderson, hotărât după ce Liverpool s-a impus în faţa celor de la Villarreal! ”Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să marcăm din nou!”

Jordan Henderson, hotărât după ce Liverpool s-a impus în faţa celor de la Villarreal! ”Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să marcăm din nou!”
Comentarii

Liverpool a învins, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Villarreal, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor.

La finalul meciului, căpitanul lui Liverpool a avut un mesaj hotărât şi a spus că echipa lui trebuie să meargă în Spania pentru a marca din nou. De asemenea, mijlocaşul englez a vorbit cu respect despre Villarreal. 

”Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să marcăm din nou!”

”Trebuie să mergem acolo şi să încercăm să marcăm din nou. Este o echipă foarte bună, va fi un test dificil de trecut. Trebuie să fim la capacitate maximă, să obţinem o performanţă pozitivă şi să sperăm că va fi suficient ca să ne calificăm.

În prima repriză am jucat bine. Când am pierdut mingea, am recuperat rapid, am menţinut presiunea. Dar e o echipă bună, foarte bine organizată în defensivă. Ne-a făcut jocul dificil. Mesajul pe care l-am primit la pauză a fost să continuăm, să rămânem pozitivi, să ne facem jocul în speranţa că vom marca. Sunt mulţumit că s-a întâmplat în cele din urmă”, a spus Henderson, la finalul meciului. 

În cealaltă semifinală, Manchester City a învins marţi, acasă, scor 4-3, echipa Real Madrid, într-un meci arbitrat de Istvan Kovacs. Returul va avea loc miercuri, 4 mai, de la ora 22.00.

Afla mai multe despre: ucl-henderson-liverpool 

viewscnt
Articole similare