You are here:

Jordan Veretout, vizat de mesaje de ură în mediul online. Olimpique Marseille condamnă mesajele

Jordan Veretout, vizat de mesaje de ură în mediul online. Olimpique Marseille condamnă mesajele

Ligue 1

Comentarii

Olympique de Marseille a publicat, duminică, un comunicat în care condamnă hărţuirea şi ameninţările la adresa unui "jucător profesionist şi a familiei sale pe reţelele de socializare". Potrivit L'Equipe, jucătorul în cauză este Jordan Veretout.

Jordan Veretout a avut un început de sezon foarte complicat, iar jucătorul ar fi primit mesaje de ură pe reţelele sociale. 

„Olympique de Marseille a luat cunoştinţă de ameninţările şi mesajele de ură la adresa unuia dintre jucătorii săi profesionişti şi a familiei sale pe reţelele de socializare. Clubul condamnă aceste acte inacceptabile în termenii cei mai fermi posibili”, a explicat clubul pe scurt, fără să menţioneze numele lui Veretout.

Jordan Veretout nu intră în planurile lui Roberto De Zerbi în acest sezon, după ce a jucat 29 de meciuri în Ligue 1 sezonul trecut şi tot campionatul în sezonul precedent. Internaţionalul francez ar fi chiar pe picior de plecare.

Într-adevăr, Chiar dacă mercato-ul francez s-a încheiat vineri, OL încearcă să negocieze sosirea lui Jordan Veretout folosind soluţia "joker". „Un club din Ligue 1 sau Ligue 2 poate, din ziua următoare ultimei zile a primei perioade de înscrieri principale până în ziua precedentă primei zile a perioadei de înscrieri suplimentare, să recruteze un aşa-numit jucător joker”, prevede regulamentul ligii franceze, potrivit RMC Sport.

Afla mai multe despre: ligue 1veretout 

viewscnt
Articole similare