Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a ajuns în România şi a dezvăluit care va fi ultima echipă din cariera sa: ”Va fi un sfârşit natural”

Jose Mourinho a ajuns în România şi a dezvăluit care va fi ultima echipă din cariera sa: ”Va fi un sfârşit natural”
Comentarii

Jose Mourinho a sosit la Bucureşti şi va fi antrenorul echipei ce se va duela cu naţionala României în meciul de retragere al ”Generaţiei de Aur”.

Lusitanul este liber de contract de la începutul acestui an, după despărţirea de AS Roma.

”The Special One” a câştigat în 2022 UEFA Conference League alături de gruparea din ”Cetatea Eternă”, singurul trofeu european din istoria clubului, însă rezultatele slabe din Serie A au făcut ca acesta să plece din capitala Italiei după doi ani şi jumătate.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Jose Mourinho a dat cărţile pe faţă! ”The Special One” a dezvăluit când şi cum şi-ar dori să se retragă

Fostul antrenor al lui Internazionale Milano a recunoscut că regretă că a refuzat naţionala Portugaliei pentru a-şi continua aventura pe banca Romei.

Acest lucru se întâmpla în decembrie 2022, chiar după ce naţionala Portugaliei a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial de Maroc.

”(n.r. aţi refuzat naţionala de fotbal a Portugaliei. A fost o decizie grea?) Da, şi greşită probabil. Aşa cred. Nu greşită pentru că vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc 2, 3 meciuri pe săptămână.

În acel sens, o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmăreşti jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial. Aş lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârşit natural al carierei mele, să merg acasă”, a spus Jose Mourinho, pentru Antena 3.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare