Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a refuzat o ofertă FABULOASĂ! Salariul ULUITOR pe care i l-a propus cel mai bogat om din China

 Jose Mourinho a refuzat o ofertă FABULOASĂ! Salariul ULUITOR pe care i l-a propus cel mai bogat om din China
Comentarii

Mourinho a acceptat să se aşeze la masa negocierilor cu chinezii de la Guangzhou Evergrande. Dar a refuzat propunerea celui mai bogat om din China.

Jose Mourinho a fost suficient de amabil încât să discute cu Hui Jiayin, cel mai bogat om din China, posibila sa trecere la Guangzhou Evergrande, scrie presa chineză.

Proprietarul Evergrande Group a încercat să-l convingă pe tehnicianul portughez să preia proiectul Guangzhou, iar din sursele presei chineze, încă înainte de a discuta despre viitorul clubului, Hui Jiayin i-a propus lusitanului un contract absolut FABULOS!

Nu mai puţin de 50 de milioane de euro pe sezon, adică 100 de milioane pentru 24 de luni de contract ar fi primit Jose Mourinho, plus posibilitatea de a pleca în orice moment, liber de contract, la orice club doreşte. Chinezii au calculat că fostul antrenor de la Real Madrid, Manchester United, Inter sau Chelsea ar fi devenit cel mai bine plătit antrenor din istoria fotbalului.

Jose Mourinho a acceptat discuţia cu Hui Jiayin, dar deşi i-a mulţumit pentru interes, l-a lăsat clar să înţeleagă că nu poate accepta în acest moment un proiect, provocator doar din punct de vedere financiar.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare