Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho are preferinţe în rândul primilor fani care vor putea asista la meciurile de acasă a celor de la Tottenham

Jose Mourinho are preferinţe în rândul primilor fani care vor putea asista la meciurile de acasă a celor de la Tottenham

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la Tottenham, Jose Mourinho, este pretenţios în ceea ce priveşte calitatea primilor fani care vor asista la meciurile echipei sale. Acesta îşi doreşte fani înfocaţî în tribunele fostului "White Hart Lane"

Tottenham găzduieşte derby-ul etapei viitoare în Premier League, partida cu Arsenal. Va fi şi primul meci cu un număr limitat de spectatori în tribune pentru Tottenham de la începutul pandemiei. 2000 de spectatori vor avea voie în tribunele fostei arene "White Hart Lane".

Antrenorul celor de la Tottenham, Jose Mourinho, şi-a avertizat fanii care vor veni în tribune pentru meciul cu Arsenal, că aceştia nu vor fi de ajutor dacă doar vin să observe un joc de fotbal şi se vor comporta ca la o piesă de teatru.

"Depinde de fani, de joc, de felul în care fanii vor reacţiona la jocul de pe teren." a răspuns acesta când a fost întrebat dacă este un avantaj faptul că va juca meciul cu spectatori în tribune.

"Trebuie să acceptăm că totul este pentru binele fotbalului, este vorba despre bucuria pe care oamenii o au pentru fotbal. Din punctul meu de vedere, trebuie să acceptăm şi să ne adaptăm." a mai spus acesta.

Spurs este surpriza Premier League ocupând prima poziţie în clasament după 10 etape, la egalitate de puncte cu formaţia antrenată de Jurgen Klopp, Liverpool. Ambele echipe au câte 21 de puncte.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tottenhamjose mourinho 

viewscnt
Articole similare