Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, back in business? "Specialul", cerut cu insistenţă la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa

Jose Mourinho, back in business? "Specialul", cerut cu insistenţă la unul dintre cele mai mari cluburi din Europa

Premier League

Comentarii

Fără echipă după plecarea de la AS Roma, Jose Mourinho (61 de ani) este cerut cu insistentă de fanii lui Chelsea înapoi pe Stamford Bridge. "Specialul" este perceput drept înlocuitorul perfect pentru Mauricio Pochettino, omul care poate duce echipa către luminiţa de la capătul tunelului.



Într-un sezon de tranziţie, Chelsea se află pe locul 11 în clasamentul din Premier League, fără mari perspective de performanţă. Încrederea în capacităţile lui Mauricio Pochettino scade, iar fanii "Albaştrilor" au un singur nume pe buze: Jose Mourinho!

Fanii lui Chelsea îl vor pe Jose Mourinho înapoi pe Stamford Bridge!



Creşte presiunea de pe umerii lui Mauricio Pochettino, antrenorul ales de conducerea lui Chelsea pentru a dezvolta noul proiect, cu jucători tineri, de pe Stamford Bridge. Rezultatele slabe obţinute de "Albaştri" i-au făcut pe fani să-şi piardă răbdarea şi să-l ceară pe Jose Mourinho.

Rămâne de văzut, însă, dacă Todd Boehly îi va asculta şi va face posibilă a treia "descălecare" a antrenorului portughez pe Stamford Bridge, unde a cunoscut unele dintre cele mai mari succese din carieră. Faptul că Mourinho este liber de contract după ce a plecat de la AS Roma le dă speranţe suporterilor lui Chelsea.

Jose Mourinho a antrenat la Chelsea în două mandate: 2004-2007 şi 2013-2015, perioade în care a cucerit trei titluri, trei CUpe ale Ligii Angliei, o Cupă a Angliei şi o Supercupă a Angliei.

Afla mai multe despre: jose mourinhochelseapremier league 

viewscnt
Articole similare